Nieuw strandlaken voor het strand!

Het is bijna weer zover: de zomer komt eraan! Lig je weer lekker aan het strand in Nederland of ga je toch de zon opzoeken in Zuid-Europa? Een ding is zeker: op een strandlaken lig je altijd lekker! Of je nu in Frankrijk, Italië of Spanje bent, een goed strandlaken is essentieel op ieder strand. Er zijn heel veel voordelen op te noemen:

  • Ruimte bemachtigen
  • Bescherming tegen het zand
  • Een plek om te eten
  • Heerlijk zonnen

Met een strandlaken heb je binnen mum van tijd je eigen plekje veroverd. Bovendien houd je deze plek voor langere tijd in je bezit! Het kan ontzettend lastig zijn om op een vol strand een goede plek te bemachtigen. Je wilt niet te ver van het water afliggen, maar wilt ook niet nat worden door spelende kinderen. Met een strandlaken baken je vroeg in de morgen jouw territorium af. De rest van de dag kun je dan genieten van het heerlijke weer, zonder je te hoeven bekommeren om het verdedigen van je plekje. Wanneer je geen strandlaken hebt en je verlaat je stek, dan is deze gegarandeerd door andere mensen ingenomen wanneer je weer terugkomt. Wanneer je een strandlaken neerlegt weet iedereen dat jij als eerste op die plek was, men loopt met een boog om je heen! In de tweede plaats biedt een strandlaken bescherming tegen het zand. Wanneer de zon fel schijnt wordt het zand snel warm en kun je er eigenlijk niet meer op liggen. Soms zijn er stenen in de buurt waar je terecht kunt, maar over het algemeen is het verstandig om je te wapenen tegen de warmte. Een strandlaken beschermt je rug tegen de warme zandkorrels en maakt dat je heerlijk kunt genieten. Zonder strandlaken kan het vervelend zijn om een lekker plekje te vinden, met een strandlaken is dit geen enkel probleem! Heb je eten en drinken meegenomen dan is een laken ook ideaal. Een laken is wat groter dan een badhanddoek, waardoor je meer spulletjes kwijt kunt. Je kunt gemakkelijk een koelbox neerzetten, waardoor je heerlijk koude drankjes kunt drinken. Ook wanneer je gaat eten is het laken ideaal. Je hoeft niet bang te zijn dat er zand in je broodje komt! Uiteindelijk  ga je natuurlijk naar het strand om lekker te kunnen zonnen. Op een strandlaken lig je heerlijk en kun je zo in slaap sukkelen. Waar ga jij van dromen?

Een zomerdag met een strandlaken

Een strandlaken is groot en vaak gemakkelijk mee te nemen. Dit maakt dat strandgangers veel liever een laken meenemen naar het strand dan een badhanddoek. Wanneer je met een grote groep richting het strand gaat kun je op een paar lakens iedereen kwijt en heeft iedereen genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. Ook kunnen jullie met zijn allen een spelletje spelen. Terwijl een aantal leden van de groep lekker aan het zwemmen zijn speelt de rest een gezellig bordspel met elkaar. Je kunt gemakkelijk een bord uitzetten in het midden van jullie plek en iedereen kan meedoen! Wees niet bang: met een groot strandlaken maakt zand geen kans. Wanneer je het speelbord in het midden van het laken zet hoef je dus niet bang te zijn dat jullie spelletje in het water valt. Wanneer de avond valt is het tijd voor de barbecue. Met de grill stevig in het zand nemen jullie plaats op het zachte laken. Lekker een worstje, een frikandel of een heerlijke hamburger, gewoon omdat het kan! Ondertussen pakt één van de jongens een gitaar en speelt een heerlijk zomerliedje; het is een avond om nooit te vergeten. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder strandlakens! Wanneer de zon ondergaat kijken jullie met zijn allen naar de sterren en genieten nog even na van het warme zand. Misschien is er nog tijd voor een verkoelende avondduik? Zorg voor een heerlijke zomer en zorg voor een aantal strandlakens zodat iedereen mee kan! Nodig al je vrienden uit en maak er een prachtige tijd van. Op http://www.mellimellodekbedovertrek.nl/ vind je de allerbeste strandlakens tegen de laagste prijzen. De lakens zijn verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren en patronen. De missie van dit merk is om verschillende culturen samen te voegen in unieke ontwerpen. Zo maakt iedereen kennis met vormen van over de hele wereld. Je zult je ogen uitkijken! Surf snel naar bovenstaande site en bestel vandaag nog.

Goed insmeren!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit geldt ook voor het strand. Voor je het weet ben je de sigaar en heb je grote rode vlekken op de rug. In de meeste gevallen is dit natuurlijk geen groot probleem, maar wanneer je echt  lelijk verbrandt kun je hier meerdere dagen last van hebben. Het is daarom verstandig om je altijd goed in te smeren als je naar het strand gaat. Zeker in Nederland kan de zon erg verraderlijk zijn. Soms denk je dat je amper in de zon hebt gelegen maar beginnen je armen toch rood op te kleuren, zorg dat je dit voor bent! Smeer je goed in met een factor die bij jouw huid past zodat je de hele zomer kunt genieten van het mooie weer. Heb je jezelf van top tot teen ingesmeerd? Dan is het tijd om te genieten! Of je nu op je laken wilt liggen of wilt zwemmen in de zee, op het strand is alles mogelijk. Maak er een geweldige zomer van!