Een kabel nodig voor de pc?

Beat-IT - Kabels

Kabels zijn er in alle soorten en maten. Daar kunnen we vrij kort over zijn. De ene kabel gebruikt u voor dataverkeer, een andere kabel als stroomverbinding. Ook qua dataverkeer kan er diverse informatie verzonden worden door de kabel. Dus als u een bepaald stuk hardware wilt aansluiten, dan hebt u er waarschijnlijk meerdere kabels voor nodig zoals:

  • Een snoer om de hardware met de stroomvoorziening te verbinden,
  • Een kabel om de hardware aan een pc te koppelen,
  • En ingangen waar u kabels aan kunt vastkoppelen, bijvoorbeeld het snoer van een microfoon, beeldscherm of internetverbinding.

Als u dergelijke kabels zoekt dan bent u bij ons op beat-it.nl aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de online verkoop van diverse producten die te maken hebben met de IT. Denkt u aan pc’s en laptops maar ook aan randapparatuur zoals printers en scanners. Daarnaast mogen accessoires zoals deze kabels uiteraard niet ontbreken en daarom bieden we u een ruim aanbod aan uiteenlopende kabels in diverse lengtes. U kent het misschien wel, u hebt uw pc en alle bijbehorende hardware netjes uitgepakt en u komt er achter dat er een snoertje ontbreekt. Die had u er zelf bij moeten kopen. Dan kan de installatie flink in de soep lopen. Is het daarom niet prettig dat u snel online een kabel kunt bijbestellen? Dit zijn universele producten die wijzelf uitvinden, testen en produceren zodat u hier vlug de vruchten van kunt plukken. Want het feit dat we vanuit Nederland leveren betekent voor u dat u niet lang op uw pakketje hoeft te wachten. Tel uit uw winst want u kunt de volgende dag dit project alsnog zonder problemen afronden.

Sneller dataverkeer dankzij onze kabel

Zoals we al eerder vertelden zijn er vele verschillende soorten kabels. Het hangt er vanaf hoeveel dataverkeer, stroom en andere gegevens verstrekt moeten worden. De diktes van een kabel spelen hier vanzelfsprekend een rol bij. Maar ook het type kabel wat zich in de omhulzing bevindt. Zo weet u wellicht wel dat glasvezel zorgt voor sneller internetverkeer. Terwijl hoogwaardige koperen buizen elektriciteit goed geleiden en koper daarom een typisch element is dat wordt gebruikt voor elektriciteitskabels. Op onze website kunt u natuurlijk terecht als u nog vragen hebt over de betekenis van de verschillende kabels. We hebben een klantenservice die te allen tijde voor u klaarstaat. En dat is maar goed ook want u wilt niet per ongeluk de verkeerde kabel bestellen. Mocht dit toch onverhoeds gebeurd zijn of hebben we per ongeluk de verkeerde kabel naar u toegestuurd, dan kunt u binnen 2 weken het product kosteloos retourneren. Daar doen we beslist niet moeilijk over want dat retourrecht hebt u vanzelfsprekend. We zorgen ervoor dat u de juiste producten zo snel mogelijk krijgt toegestuurd en als u liever uw geld terugkrijgt dan zijn we even goede vrienden.

Als u vandaag bestelt, dan kunt u ze morgen al in huis hebben

Kijkt u dus snel op onze website als u kabels nodig hebt of gelijk een nieuwe computer wilt kopen. We kunnen onderdelen los aanleveren zoals harde schijven en intern geheugen. Dan zou u er in principe een eigen mainframe van kunnen bouwen. Liever een kant-en-klare pc in huis halen? Dan hebt u uiteraard tevens een riant aanbod. We zijn overigens van geen kleintje vervaard waardoor we u als particulier niet van dienst kunnen zijn maar wel voor bedrijven hun IT-afdeling kunnen uitbreiden en upgraden. Liever persoonlijk contact? Bezoek ons dan eens op afspraak in Epe en sinds 2017 bent u tevens van harte welkom in Apeldoorn. Lees meer..