Hypnotherapie is nu ook voor u een goedkope optie

Tijdens hypnotherapie wordt de patiënt natuurlijk onder hypnose gebracht. Door een gerenommeerde hypnotiseur. Dan weet u zeker dat het direct goed gebeurd en de hypnotiseur uw onderbewustzijn kan aanspreken zonder schade toe te brengen. Het is een opmerkelijk verschijnsel, dat begrijpen wij van hypnosepraktijk.net als geen ander. Door de vele illusionisten in de wereld die hypnose hebben opgenomen in hun voorstelling heeft de hypnotherapie iets mysterieus over zich heen gekregen. En dat zorgt uiteraard voor heel wat sceptische blikken. Dat vinden wij spijtig maar het is aan ons om dit mysterie te doorbreken. Het kan voor velen juist weer jammer zijn om te moeten horen dat de hypnotherapie eigenlijk behoort tot de koude wetenschappen. Maar is het niet juist wonderbaarlijk dat we in deze moderne tijd de mogelijkheid hebben om ons eigen onderbewustzijn aan te spreken en te beteugelen? Dat is eigenlijk fantastisch want er zijn veel mensen in de wereld die lijden aan de meest vreselijke psychische stoornissen. Wij claimen niet dat we iedereen kunnen helpen. Maar iedereen die aan een mentaal probleem lijdt, kunnen we in ieder geval hypnotiseren en proberen te helpen om over zijn of haar stoornis, trauma of burn-out heen te komen. Daarmee ontlasten we de psychotherapeuten aanzienlijk. Hoewel u ons eigenlijk ook als een verlengstuk van deze sector mag beschouwen. Bent u benieuwd of hypnotherapie iets voor u is? We willen u in deze korte tekst natuurlijk alles uitleggen wat binnen dit vakgebied ligt. Maar dat gaat helaas niet. Weliswaar komen er in de volgende alinea enige voorbeelden aan de orde, voor een totaaloverzicht verwijzen we u graag even door naar onze website.

Dankzij hypnotherapie kunt u weer zorgeloos door het leven

Op onze website zult u trouwens zien dat we diverse vestigingen in heel Nederland en België hebben opgericht. Hopelijk is het daarom voor eenieder mogelijk om ons snel te bereiken. U vindt onze centers in ieder geval in de volgende steden:

  • In Gent, Antwerpen en Charleroi,
  • En in Arnhem, Breda en Amsterdam,
  • Op de website vindt u een kaartje met alle vestigingen inclusief de naam van de hypnotiseurs, het adres, een routebeschrijving, openingstijden en uiteraard diverse contactgegevens.

Tijdens hypnotherapie wordt uw onderbewustzijn aangesproken. Dat is eigenlijk het deel van de hersenen of van het mentale spectrum waar we geen macht over hebben. enkel in onze dromen of na het innemen van een drug komt het bovendrijven en kan het onze gedachten overnemen. Hier liggen veel van onze irrationele gedachten die ten grondslag kunnen liggen aan stoornissen en verslavingen. Ook kunnen ze de reden zijn dat trauma’s uit het verleden niet goed of juist helemaal niet verwerkt worden. Tijdens de hypnotherapie kan de hypnotiseur u in een schijnbare slaap brengen. U bent niet meer bewust maar we kunnen wel met uw onderbewustzijn praten. We planten als het ware nieuwe positieve gedachten. Mocht u weer ontwaken en denken aan bepaalde dingen uit het verleden, dan zult u merken dat deze nieuwe blije gedachten het hebben overgenomen en u niet in een negatieve spiraal terechtkomt.

Lees de getuigenissen door en laat u overhalen

Hopelijk hebben we u weten te enthousiasmeren over hypnotherapie en wilt u het eens een kans geven. Misschien heeft uw psychotherapeut of huisarts u aangeraden om eens hypnotherapie te proberen, bijvoorbeeld naast uw huidige cognitieve gedragstherapie. Kies in dat geval één van onze Hypnose Praktijk vestigingen uit en neem contact met ons op. We zijn benieuwd naar de klachten en of we de kennis in huis hebben om u te helpen. We nodigen u in ieder geval altijd uit voor een eerste kennismakingsgesprek. U hebt vervolgens ruim de tijd om de hypnotherapie aan te gaan.