Een loodgietersbedrijf in Amsterdam nodig

Ik deel een appartement met twee andere in Amsterdam. Ik werk sinds anderhalf jaar voor een bedrijf en een van mijn collega’s vroeg of ik bij hem kwam wonen in Amsterdam. We kunnen erg goed met elkaar overweg en zijn door het werk erg goede vrienden geworden. We werkten met een aantal projecten samen en kunnen altijd met elkaar lachen. Een van zijn huisgenoten ging uit huis en hij wist dat ik een nieuwe woning zocht. Ik dacht er over na om iets te gaan huren buiten Amsterdam, want een appartement in Amsterdam kan ik niet in mijn eentje huren. Hij vroeg aan mij of ik bij hem en zijn huisgenoot wilden wonen en dat leek mij erg gezellig. Zijn huisgenoot kende ik nog niet, maar we konden al snel met elkaar overweg. Het zijn twee erg aardige jongen en ik kan goed met ze opschieten, maar ze zijn erg rommelig. Ik woon met veel plezier met ze samen, maar kan af en toe mij ergeren aan de rommel. Ik ben iemand die altijd direct opruimt wat hij gebruikt en dat doen zij niet. Vaak staan er de volgende morgen nog borden in de gootsteen van de dag ervoor. Ze spoelen de borden slecht af en al het eten blijft plakken in de afvoer. Ik had ze al vaak gevraagd of ze het netjes konden achterlaten, maar het hielp niet. De afvoer raakte steeds meer verstopt en ik had hem al een paar keer schoongemaakt, maar het hielp niet veel. Uiteindelijk was hij volledig verstopt en hadden we een loodgietersbedrijf uit Amsterdam nodig. Ik hoopte eerst dat we het zelf konden ontstoppen, maar zonder de hulp van een loodgietersbedrijf uit Amsterdam konden we het niet oplossen.

S.I. Installatie was ons loodgietersbedrijf in Amsterdam

We zochten naar een loodgietersbedrijf uit Amsterdam dat snel kon langskomen. Online vonden we al snel een loodgietersbedrijf uit Amsterdam, maar die had pas over een paar dagen tijd. We zochten toen verder en vonden de website loodgietersbedrijf-amsterdam.nu tegen. Via hun website namen we contact met ze op en vroegen of ze binnenkort tijd hadden. Gelukkig kon dit loodgietersbedrijf uit Amsterdam al de volgende morgen helpen. Ik en mijn vriend moesten de volgende dag werken, maar gelukkig had de andere huisgenoot tijd. Hij had die morgen vrij en zou de hele morgen thuis zijn. Ik wilde graag weten hoeveel het zou kosten om de afvoer te ontstoppen, maar hij zei dat hij dat lastig van te voren kon zeggen. Meestal is het ontstoppen van een afvoer niet zo duur, behalve als het probleem erg lastig is om op te lossen. We hoefden gelukkig geen voorrijkosten te betalen en dat kon ons veel geld schelen.

Snel ons probleem verholpen

De volgende morgen kwam iemand van het loodgietersbedrijf uit Amsterdam langs om de afvoer te ontstoppen. Ik en mijn vriend waren net naar ons werk, maar onze huisgenoot liet weten dat de man er was. Ons huisgenoot liet de afvoer zien en de loodgieter kon meteen aan de slag gaan. Hij had al het nodige gereedschap bij zich, zodat hij het probleem goed kon aanpakken. Gelukkig lukte dat zonder veel moeite en was hij snel klaar. Hij werkte door, totdat alles goed schoon was en de verstopping volledig weg was. Gelukkig was het ontstoppen niet duur en loopt de afvoer weer goed door. Wij kunnen S.I. Installatie aanraden als loodgietersbedrijf uit Amsterdam

  • Ze konden de volgende dag al bij ons langskomen
  • De loodgieter heeft het probleem goed verholpen
  • Het ontstoppen was niet duur