Een online werkplek, ook iets voor uw bedrijf?

ictspirit - Online werkplekHeeft u een heel groot bedrijf met meerdere vestigingen verspreid over het gehele land en werken er veel medewerkers bij u? Bent u de laatste jaren wat aan het worstelen met het toegankelijk maken van alle bestanden en gegevens, zodat iedere werknemer erbij kan, maar dan zonder dat het onoverzichtelijk wordt of dat er een kans bestaat dat derden bij deze documenten kunnen? Dan kan een eigen online werkplek voor u een goede uitkomst zijn. Met een separate online werkplek voor uw firma kunt u namelijk alle zaken perfect organiseren in the cloud, waardoor uw werknemers altijd en overal toegang hebben tot alle gegevens, bestanden, databases en dergelijke. Het grote voordeel van zo’n beschermde online werkplek, die alleen voor uw onderneming bedoeld is, is dat niemand anders er bij kan. Een veel gehoorde klacht van het alsmaar delen van documenten via het wereldwijde web is dat de privacy gevaar loopt en dat er een risico bestaat dat er waardevolle zaken uitlekken naar plekken waar ze beter niet kunnen komen. Als u ook niet wilt dat er een digitaal lek ontstaat, dan is het van groot belang om zorgvuldig een besloten online werkplek uit te kiezen, waarvan u zeker weet dat deze goed beschermd is. Dit is zeker belangrijk als het om gevoelige data gaat die u deelt met al het personeel op alle locaties. De eerste vereiste voor zo’n online werkplek voor u zou dus de veiligheid zijn. Maar een veilige werkomgeving op het internet is niet het enige dat mee telt, want ook het design is belangrijk. U wilt per slot van rekening niet alleen omwille van de veiligheid meer tijd kwijt zijn aan het ordenen van gegevens en dergelijke. U wilt dus ten tweede ook een intuïtieve vormgeving, zodat u en uw medewerkers snel kunnen vinden wat er gezocht wordt. Op die manier wordt een eigen online werkplek pas echt interessant. Maar ook dit zijn niet de enige twee peilers. Want ook de kosten kunnen een rol spelen. U wilt uiteraard geen dief zijn van uw eigen portemonnee om de online werkplek te kunnen bekostigen. Het derde belangrijkste aspect is dus een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. Als dit u nou allemaal wel als muziek in de oren klinkt en u graag een online werkplek zou willen hebben die aan al deze voorwaarden voldoet, dan willen wij u van harte welkom heten bij de firma ICT Spirit. Wij staan te allen tijde voor u klaar om een online werkplek die geheel af is gestemd op uw wensen op te zetten, waar u jaren maar dan ook jaren mee vooruit kunt. Klinkt dit goed, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Lees dan gauw even verder in de volgende alinea, want daarin doen wij u graag uit de doeken wat u zoal van ons kunt verwachten.

Een online werkplek bij ICT Spirit biedt soelaas

Als u interesse hebt in onze diensten, dan raden wij u ten eerste aan om even een bezoekje te brengen aan onze website ictspirit.nl. Hier vindt u namelijk waardevolle informatie over ons bedrijf en onze aanpak. Bovendien kunt u dan vast een indruk krijgen van de toekomstige online werkplek, die wij graag voor u in het leven roepen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om u eens in onze producten en diensten te verdiepen. U zult er dan al snel genoeg achter komen dat het geen enkele zin heeft om nog verder te zoeken, omdat u nergens anders een beter aanbod zult krijgen dan bij ons. Het bieden van een persoonlijke online werkplek voor uw onderneming is wat wij het liefste doen en ook het beste kunnen. Bij ICT Spirit bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar een duurzame totaaloplossing, waar u en uw personeel goed mee uit de voeten kunnen. Veiligheid en gebruiksgemak staan bij ons altijd hoog in het vaandel, dus dat betekent dat u een online werkplek krijgt die erg goed beschermd is en waar het gemakkelijk mee werken is. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen? Surf dan snel naar ictspirit.nl en meld u aan. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant!

Voor een dubbeltje op de eerste rang

In de eerste alinea hebben wij al even aangestipt dat u bij ons aan het goede adres bent voor een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. Graag vertellen wij u er hier wat meer over. Bij ons kunt u namelijk altijd rekenen op lage tarieven, zodat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten voor een online werkplek. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Bij ons krijgt u waar voor uw geld, dus dat betekent dat u niet alleen voor weinig geld een online werkplek bij ons krijgen kunt, maar ook dat u voor dit lage bedrag een kwalitatief hoogstaande cloud oplossing krijgt. Wij leveren topkwaliteit van de bovenste plank! Als u dus voor ICT Spirit kiest, dan krijgt u:

  • Een voordelige oplossing
  • Een hoogwaardige online werkplek
  • Een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface
  • Een geheel veilige werkomgeving in the cloud
  • Een uitgebreide klantenservice, waar u te allen tijde terecht kunt met vragen

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten!