Energetix

magneetsieraden - EnergetixAls er een dierbare jarig is of er is iets anders te vieren, is het altijd leuk om een mooi cadeau te geven. Het vinden van het juiste presentje dat zonder twijfel in de smaak valt is echter niet gemakkelijk. Het internet wordt overstroomd met websites met tips voor cadeaus voor mannen en vrouwen, familieleden, partners en vrienden. Het is lastig om een cadeau te vinden dat binnen het budget past, aansluit bij de wensen van de ontvanger en ook in de smaak zal vallen. Het kan moeilijk zijn om in te schatten wat iemand wel en niet mooi vindt. Sieraden zijn producten die vaak worden gekozen als cadeau. Een sieraad is bedoeld om iemand mooier te maken en kan ook een emotionele waarde hebben. Ringen worden uitgewisseld bij een bruiloft, vriendinnen hebben soms een vriendschapsketting en ook worden sieraden gedragen ter herinnering aan dierbaren die er niet meer zijn. Een mooie ketting of een ring die past bij de stijl en smaak van een vriendin is vaak echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Aan de ene kant is het leuk om iets cadeau te krijgen wat een partner bijvoorbeeld zelf heeft uitgezocht, maar als dit niet in de smaak valt is het niet leuk het sieraad te moeten dragen. Daarom kan het ook gebeuren dat een sieraad niet het beste cadeau is. Vaak zorgt de emotionele lading van een sieraad als cadeau ook voor problemen. De sieraden van Energetix zijn echter geen gewone sieraden, die als enige functie hebben een persoon te ‘versieren’. Energetix sieraden zijn sieraden met magneten, die zowel mooi als praktisch zijn. De magneten in de sieraden zorgen er namelijk voor dat de gezondheid op een positieve manier wordt beïnvloed. Dit geeft het cadeau doen van het sieraad direct een hele andere lading, waardoor een Energetix sieraad altijd leuk is om te geven.

De voordelen van Energetix

Als een sieraad er mooi uitziet wil je het graag dragen. Als het echter ook nog een heilzame werking heeft, komen er alleen maar voordelen bij. De Energetix sieraden zijn speciale sieraden waarin magneten zijn verwerkt die een positieve invloed op de gezondheid hebben. De mensheid zweert al duizenden jaren bij de geneeskundige werking van de magneet op het lichaam en daarom zijn magneten in de Energetix sieraden verwerkt. De belangrijkste heilzame werking van magneten op het lichaam is dat de doorstroming van het bloed verbeterd kan worden. De doorbloeding verbetert omdat aders die zijn uitgerekt krimpen en bloedvaten die zijn vernauwd kunnen ontspannen. Daarnaast kunnen magneten een positieve invloed hebben bij de genezing van sportblessures. Ook wonden genezen sneller, ontstekingen kunnen verdwijnen en zelfs littekens kunnen verminderen door het gebruik van magneten. Energetix sieraden zijn sieraden waarin magneten verwerkt zijn. Dit betekent dat je kunt profiteren van de goede effecten van de magneten op je gezondheid, zonder dat dit opvalt. De Energetix sieraden zijn ontwikkeld door professionals en zien er net zo mooi uit als ‘gewone’ sieraden, die geen bijzondere extra voordelen hebben.

Magneetsieraden aanschaffen

Als je op zoek bent naar Energetix sieraden, kun je het beste eens kijken op www.magneetsieraden.nu. Op deze website verkoopt Van der Vlist Wellness verschillende soorten Energetix sieraden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Sieraden voor hem
  • Sieraden voor haar
  • Collectie voor kinderen
  • Collectie voor tieners
  • Sieraden voor huisdieren
  • Sportex
  • Magnet Time
  • Cadeauverpakkingen

Er zijn verschillende soorten systemen waarmee de verschillende soorten sieraden worden bedoeld: polssieraden, kettingen, oorbellen en ringen. Binnen deze categorieën kun je alles vinden wat je maar wilt, voor jezelf of als cadeau aan iemand anders. Er is bijvoorbeeld de bekende Sportex collectie, een collectie armbanden waarin magneten verwerkt zijn. Veel sporters zweren bij deze Energetix armband omdat het helpt bij het bewegen en goed is voor de gezondheid. Ook zijn er allerlei verschillende soorten losse kettingen, armbanden en hangers. Op deze manier kun je zelf het Energetix sieraad samenstellen of uitkiezen dat het beste bij je past. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn is er altijd wel iets dat je kunt uitzoeken, voor jezelf of voor iemand anders, dat in de smaak valt. Er zijn verschillende zaken waar je echter rekening mee moet houden als je kiest voor Energetix sieraden. Ten eerste kan water de sieraden beschadigen, dus is het aan te raden om speciale doekjes te gebruiken om het sieraad te reinigen. Deze doekjes kan je samen met de Energetix sieraden aanschaffen. Daarnaast mag je de sieraden niet  dragen als je een pacemaker hebt omdat dit gevaarlijk is. Ook kunnen de Energetix sieraden andere elektronische hulpmiddelen storen. Als je zwanger bent is het verstandig eerst een arts te raadplegen over het gebruik van de sieraden. Het kan bovendien zo zijn dat de sieraden gemaakt zijn van koper. Als dit het geval is, kan het juweel groen afgeven op de huid. Koper kan een positieve invloed op de gezondheid hebben wanneer het lichaam hier een tekort aan heeft, maar wanneer dit niet het geval is kan de koperafgifte worden voorkomen door een laagje doorzichtige nagellak aan de binnenkant van het sieraad aan te brengen. Ten slotte is het verstandig om de Energetix sieraden niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Het kan voorkomen dat de sieraden beschadigen of dat stenen of magneten eruit vallen. Je kunt meer informatie lezen over de verschillende soorten sieraden en hoe je ze kunt bestellen op www.magneetsieraden.nu.