Kluizen voor verschillende doeleinden

Het in huis halen van een goede kluis doet u niet zomaar. Het is belangrijk dat u eerst goed kijkt wat voor een soort kluis u nodig heeft. Kluizen zijn er namelijk in alle soorten en maten en kunnen ook met verschillende doelen worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kluizen die brandwerend zijn of kluizen die speciaal in vloeren of muren gebouwd kunnen worden. Bij Kluizen & Sloten vindt u allerlei soorten kluizen die scherp geprijsd zijn. Hier vindt u ongetwijfeld meteen waar u naar op zoek bent. Een kluis gaat voor jaren mee en het is best een investering. Daarom is het goed om precies te weten wat u in de kluis wilt bewaren, zodat u de juiste maat kunt bestellen. Gaat u bijvoorbeeld voornamelijk belangrijke papieren opslaan of heeft u extra ruimte nodig voor geld of juwelen? U kunt een privékluis bestellen met een goed slot waarvoor u zelf een code kunt bedenken. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u online bestellen. Het is dan goed om te weten dat er zorgvuldig met uw informatie om wordt gegaan. U wilt uiteraard niet dat iedereen weet dat u waardevolle eigendommen in huis heeft die u in een kluis bewaart. Ook al zorgt de kluis voor goede beveiliging en zijn uw eigendommen verzekerd, dan nog is het een open uitnodiging wanneer iedereen weet dat er een kluis aanwezig is. Kluizen bestellen kan dan ook veilig worden gedaan. U betaalt niet alleen veilig online, maar kunt er ook op vertrouwen dat uw gegevens zoals adres en rekeningnummer niet op straat komen te liggen. Dit zou natuurlijk vreselijk zijn. Kluizen kunnen gebruikt woorden voor persoonlijke eigendommen, maar ook voor een bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld in een winkel werkt en er dagelijks veel geld in omloop is. Op deze momenten wilt u natuurlijk in de winkel zelf een goede afroombox hebben waar het grote geld meteen in kan, maar ook is het goed om in het kantoor van de winkel een kluis te hebben staan. Bijvoorbeeld voor wisselgeld of verschillende soorten waardepapieren. Er zijn speciale kluizen voor geld te bestellen of u kunt natuurlijk altijd een geldkistje gebruiken wanneer het alleen om het kleine muntgeld gaat.

Veilige kluizen bij u thuis

Kluizen die u online bestelt worden veilig bij u thuis afgeleverd. Natuurlijk is het met een zware kluis best lastig wanneer u het zelf op de juiste plek moet zetten. U kunt voor wat extra geld de kluis meteen laten installeren. Hiervoor moet u van te voren telefonisch contact opnemen zodat kan worden bepaald hoeveel werk het ongeveer zal zijn. Wilt u de kluis bijvoorbeeld op de begaande grond laten plaatsen of op de eerste of zelfs de tweede verdieping? U kunt naar aanleiding van de specifieke eisen een offerte op laten stellen. U betaalt dan extra bij de verzendkosten zodat de kluis niet alleen bij u thuis wordt neergezet maar ook meteen op de juiste plek wordt verankerd. Wanneer de kluis op een van de boven verdiepingen komt te staan is het goed om rekening te houden met het gewicht. In oude huizen kan het nog wel eens voorkomen dat u iets zwaars zoals een kluis bij een dragende muur moet plaatsen. Hierdoor staat het meeste gewicht op een goede stabiele plek en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele scheuren in de muur. Het laten monteren van de kluis heeft verschillende voordelen:

  • Plaatsing van te voren regelen
  • Geen extra kosten achteraf
  • Snelle en vakkundige montage

Bij Kluizen & Sloten is het bekend hoe belangrijk een goede kluis voor klanten is en er wordt dan ook altijd zeer zorgvuldig met het materiaal omgegaan. Wanneer er toch iets niet goed blijkt te werken kan dit binnen 24 uur voor u worden opgelost. U kunt de 24-uurs service bestellen door telefonisch contact op te nemen. Uw kluizen worden dan helemaal nagekeken en eventuele mankementen worden meteen verholpen. Zo zijn uw eigendommen snel weer veilig en hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraak. Ook kunt u hier terecht voor advies op maat. Wanneer u toch liever meer wilt weten over inbraakpreventie is het verstandig om contact op te nemen. U kunt dan meteen een afspraak maken om deze extra informatie te ontvangen. Belangrijk is dat u zich veilig voelt in een huis waar veel waardevolle spullen liggen opgeslagen.

Sluit een goede verzekering af

Wanneer u de kluis in uw woning hebt laten installeren is het vaak heel veilig, maar het is altijd aan te raden om daarnaast nog een goede verzekering af te sluiten. U kunt de verzekeringsmaatschappij van uw keuze benaderen, maar dan is het van te voren goed om te weten of u een kluis heeft met de goede normeringen zodat u gemakkelijk een verzekering af kunt sluiten. Alle goede kluizen voldoen aan de Europese norm. U krijgt een bepaalde waardeberging die aangeeft in welke mate de kluis bestand is tegen aanvallen van buitenaf. Met deze waardeberging zal de verzekering aangeven voor welk bedrag u de inhoud van de kluis kunt laten verzekeren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en wanneer u  niet helemaal zeker bent wat geldt voor uw kluis dan is het verstandig om eerst even contact op te nemen. U kunt uw vragen ook altijd via de mail stellen, dan krijgt u op werkdagen snel antwoord en kunt u uw zaken goed regelen met het juiste advies.