Heb jij sterke magneten nodig?

Het gebruik van een magneetbord biedt jou natuurlijk vele mogelijkheden en helemaal als je hierbij sterke magneten gebruikt. Je kunt hier gemakkelijk allerlei zaken aan ophangen, zodat je bijvoorbeeld niet vergeet een rekening te betalen of zodat je niet dat lieve briefje van een van de kinderen kwijtraakt. Veel mensen vinden het nadeel van een magneetbord echter dat de dingen er nog wel eens af willen vallen. Maar kies je voor sterke magneten, dan heb je hier echt geen last van. Valt een magneet, dan heeft deze gewoon te weinig magnetische kracht. Let hier dus op als jij deze producten gaat kopen.

Magneetborden en magneetverf

Maak jij gebruik van een echt magneetbord of hang jij dingen op aan bijvoorbeeld je koelkast, dan is het hebben van sterke magneten iets minder belangrijk dan wanneer je gebruik maakt van een oppervlak dat beschildert is met magneetverf. Het werken met magneetverf is heel leuk en het biedt jou heel veel mogelijkheden. Maar de magnetische kracht van deze verf is gewoon iets minder groot dan wanneer je bijvoorbeeld een echt magneetbord gebruikt. Iedere magneet die je hierbij gebruikt moet dus extra sterk zijn, zodat alles wat je ophangt ook echt blijft hangen. Maar ook bij echte magneetborden kunnen extra sterke magneten zeker van pas komen. Wil je bijvoorbeeld een stapel papiertjes bij elkaar houden en toch ophangen, dan zal dit met een extra sterke magneet wel lukken, terwijl het met een gewoon exemplaar zomaar naar beneden kan vallen. Een zuchtje wind kan dan al genoeg zijn om de binding te verbreken. Het maakt dus eigenlijk niet uit waar je iets op wilt gaan hangen, sterke magneten komen altijd goed van pas en bieden gewoon meer mogelijkheden dan de standaard exemplaren.

Mooie of sterke magneten?

Waarom gebruiken mensen dan niet standaard de extra krachtige varianten? Dat komt omdat veel mensen een magneet kopen als ze bijvoorbeeld op vakantie zijn en een souvenir mee willen nemen. Deze magneetjes zien er leuk uit, maar erg sterk zijn ze helaas vaak niet. Betekent dit dat als je sterke magneten wilt, dat je geen mogelijkheid hebt om te kiezen voor een mooi ontwerp? Niet als je ervoor kiest om te winkelen bij magneetgigant.nl! Zij bieden heel veel mogelijkheden. Zo kun je bij hen gewoon kiezen voor eenvoudige vierkante, ronde of rechthoekige zilverkleurige exemplaren. Deze zijn eenvoudig en leiden niet af, wat voor kantoorsituaties er vaak wel zo netjes uitziet. Maar voor thuis wil je natuurlijk liever wat anders en daarvoor bieden zij sterke magneten in heel veel leuke ontwerpen. Deze kunnen gemaakt zijn van:

  • hout
  • glas
  • kunststof

Ze bieden heel veel verschillende vormen aan, denk bijvoorbeeld aan dobbelstenen, ananassen, aapjes en cactussen. En ook wat betreft kleur heb je genoeg mogelijkheden. Zo fleuren deze magneetjes je interieur meteen een beetje op, ze geven er extra sfeer aan. En dat zonder dat ze aan kracht inboeten, ze blijven krachtig genoeg om van alles op te kunnen hangen. Wil jij ook graag sterke magneten kopen? Neem dan eens een kijkje bij magneetgigant.nl, je zult er zeker exemplaren kunnen vinden die jou aanspreken!