Lekker toeren op de solex in Twente

Als je er een dagje op uit wilt in Twente, dan is het een idee om een solex in Twente te huren bij ‘t Twents Kwartiertje. Je kunt dan een stuk sneller de streek doorkruisen, zodat je op comfortabele wijze heel veel van de omgeving kunt zien. Tevens kun je gemakkelijk naar de verschillende restaurantjes en dergelijke reizen, zonder dat je daarvoor steeds de auto moet pakken. Het is bijvoorbeeld ook een goed idee om een personeelsuitje in Twente te plannen bij ‘t Twents Kwartiertje. Hier kun je sowieso terecht voor allerlei leuke activiteiten zowel binnen als buiten. Maar je kunt dus ook een solex in Twente huren. Vervolgens kun je er met de collega’s op uit. Dat betekent dat je verschillende locaties kunt bezoeken in de omgeving en tussendoor lekker kunt toeren op de solex in Twente. Het is uiteraard een erg leuk tijdverdrijf. Je kunt voor een personeelsfeest dus bij ‘t Twents Kwartiertje terecht, maar je kunt uiteraard ook gewoon voor jezelf of jou en partner een solex in Twente huren. Het is immers sowieso een goede manier om de omgeving te verkennen. Dankzij de solex in Twente ben je lekker mobiel en kun je overal komen. Je bent niet beperkt tot de autowegen en je kunt een solex vrijwel over parkeren. Een solex is immers in principe gewoon een fiets met een motor. Dus waar je met de fiets naar toe kunt gaan, daar kun je ook met de Solex in Twente ook naar toe. Of je nu met al je collega’s op pad gaat of met een stel vrienden, het maakt in wezen geen verschil. Je moet wel even letten op de regels voor de solex in groepsverband. Het is immers wel de bedoeling dat je veilig rijdt en andere weggebruikers niet in de weg zit. Om deze reden moet je ook in het bezit zijn van een autorijbewijs. Heb je dat niet, dan kun je ook volstaan met een brommerrijbewijs. Maar aangezien de meeste mensen wel een rijbewijs op zak hebben, is het geen probleem om een solex in Twente te huren. Hiervoor kun je zoals gezegd terecht bij ‘t Twents Kwartiertje. Je kunt er ook andere vervoersmiddelen huren zoals: 

  • Tandems
  • Tuktuk’s
  • Scooters

Je kunt de omgeving van Twente dus op verschillende manieren verkennen. Het is dan ook leuk dat je niet beperkt bent tot de standaard vervoersmiddelen, maar dat je ook gebruik kunt maken van Tuktuk’s of tandems. Het is immers ook erg gezellig om met een groepje een tuktuk te huren. 

Kijk voor meer informatie over de solex in Twente op twentskwartiertje.nl

Als je meer wilt weten over de solex en wat de prijzen zijn om deze te huren, dan kun je terecht op de website van twentskwartiertje.nl. Hier kun je precies zien wat de prijzen zijn per persoon per tijdvak. Zo moet je voor 4 uren bijvoorbeeld 43 euro betalen als je met 1 tot 9 personen bent. 

Neem contact op voor meer informatie

Indien je graag meer wilt weten over solexverhuur of over de mogelijkheden van een personeelsfeest, dan kun je altijd even contact opnemen met ‘t Twents Kwartiertje.