Heeft u behoefte aan CRM implementatie?

tendenz - CRM implementatieIs uw klantenbeheer een chaos? Gebruikt u diverse tekstverwerkers, spreadsheets en andere programma’s die niet met elkaar verenigbaar zijn? Dan staat u wat te wachten als u met ons in zee gaat! Want wij doen aan CRM implementatie. Bij CRM implementatie zal deze uitzonderlijk goede software in uw systeem worden geïnstalleerd. U gebruikt waarschijnlijk Windows als besturingssysteem, misschien gebruikt u Linux of Apple. Het maakt ons helemaal niets uit want wij kunnen de CRM implementatie binnen de kortste keren op elk besturingssysteem laten draaien. Ook voor andere IT-oplossingen kunt u contact met ons, tendenz.nl, opnemen. Maar waarom CRM implementatie? Dat hebben we u nog niet uitgelegd. Leest u daarom vooral even verder want dan is het u hopelijk straks geheel duidelijk. Wij zijn zelf erg enthousiast over deze software van ACT!, Een bekende softwareontwikkelaar uit de Verenigde Staten. Waar is deze software voor bedoeld en is CRM implementatie gevaarlijk voor uw systeem? Het is bedoeld om u overzicht te verschaffen in uw klantenbeheer. U wilt vast en zeker een enkel programma hebben waar u mee uit de voeten kan. Dat scheelt enorm veel stress en irritatie bij uw medewerkers en dat is dan ook wat u van dit programma mag verwachten. Het is uiteraard geheel ongevaarlijk. Veel gegevens worden in een Cloud opgeslagen zodat medewerkers ook thuis en onderweg kunnen werken en gegevens kunnen veranderen en toevoegen. U maakt uw bedrijf een stuk efficiënter als u kiest voor CRM implementatie.

We helpen u graag met de CRM implementatie

In deze moderne tijden verlopen vele processen via het internet. Een mens in de eerste wereld kan niet meer zonder dit medium. Het is u daarom wel duidelijk dat thuiswerken, onderweg kunnen werken in de trein of vin het vliegtuig belangrijk is. Alles om uw klanten tegemoet te komen en het werk van uw collega’s te verlichten. De belangrijkste redenen voor CRM implementatie? Leest u even mee:

  • ACT! CRM is betaalbaar en eenvoudig in gebruik zodat iedereen het kan gebruiken.
  • U zult optimale marketingresultaten behalen,
  • De maximale productiviteit van uw werknemers wordt dankzij CRM implementatie gegarandeerd!

Dit zijn slechts enkele punten, we kunnen nog wel even doorgaan. Maar het is een veel beter idee om het zelf te ondervinden! U kunt namelijk een gratis proefversie downloaden zodat u er vast aan kunt wennen en kunt bekijken of het iets voor jullie is. U kunt hier maar liefst een maand gebruik van maken en dan is het mogelijk om een van diverse uitvoeringen te bestellen via onze website. Dan maken we een afspraak voor de CRM implementatie en kunnen we tevens uw trainingen inplannen.

Heeft u hier vragen over? Wij staan voor u klaar

Heeft u nog vragen over CRM implementatie? Dan vindt u op onze website al erg veel informatie. Is dat niet afdoende, dan kunt u uiteraard persoonlijk contact met ons opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar en ook via de mail. Schroom niet langer maar klim in de pen. CRM biedt de mogelijkheid om niet alleen geïnstalleerd te worden op uw besturingssysteem maar ook om geïntegreerd te worden met bestaande programma’s! Bent u benieuwd hoe andere bedrijven CRM gebruiken en wat hun ervaringen met ons zijn? Dan vindt u diverse recensies op onze website. Lees ze rustig door en laat u overtuigen. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij hoe we met onze klanten om moeten gaan. U mag er dan ook wel vanuit gaan dat bij ons de klant de koning is en dat wij CRM al vele jaren gebruiken. Oordeel zelf en download vandaag nog de proefversie.