Valt u onder de tijdelijke regeling hypothecair krediet?

tdmc - tijdelijke regeling hypothecair kredietDe overheid vond het in 2012 hoognodig tijd om het hypothecaire wezen aan te pakken. Sinds de crisis in 2008, die voornamelijk tot stand kwam door te dure hypotheken, is er veel veranderd. Men is meer op zijn hoede en de huizenmarkt lag lange tijd op zijn gat. Gelukkig trekt het weer aan en hebben mensen niet langer de tijdelijke regeling hypothecair krediet nodig. Toch zijn er nog heel wat particulieren maar ook bedrijven die met een te hoge hypotheek zitten. En dat kan heel wat slapeloze nachten veroorzaken. Wat kunt u daar aan doen? Een tijdelijke regeling hypothecair krediet aanvragen bij de bank waar u in eerste instantie uw hypotheek had afgesloten. In 2012 is deze regeling ingesteld door de overheid omdat ook zij vonden dat mensen veel te veel geld betaalden voor hun hypotheek. Deze maandelijkse lasten kosten veel huishoudens enorm veel geld en dat mag niet langer zo zijn. In de tweede plaats is ook de vastgestelde rente abnormaal hoog en dat kan zo niet langer vond de overheid. Zeker niet omdat veel banken zijn omgevallen en dat bleek dat het hele bankwezen, zeker op het gebied van geldverstrekking en leningen niet deugde. En dan hebben we het niet enkel over Nederland maar over de hele wereld. U kunt ook een tijdelijke regeling hypothecair krediet aanvragen als u denkt dat u te veel betaalt.

Lees hier alles over de tijdelijke regeling hypothecair krediet

Hoe krijgt u een tijdelijke regeling hypothecair krediet als u geen idee hebt van economie en de bureaucratische rompslomp die er vaak bij komt kijken? U kunt contact met ons opnemen: met tdmc.nl. Wij hebben gespecialiseerde adviseurs voor u paraat staan om u alles te vertellen over deze tijdelijke regeling hypothecair krediet. Wilt u tijdelijk minder geld per maand of per jaar kwijt zijn aan de aflossing van uw hypotheek? Hebt u het idee dat u al tijden te veel betaalt en wilt u wat lucht? Dan helpen we u bij de aanvraag van deze tijdelijke regeling hypothecair krediet. Reken er maar op dat we snel hebben berekend of u inderdaad te veel betaalt. Is dat het geval, dan kunnen we de tijdelijke regeling hypothecair krediet voor u aanvragen. Uiteraard doen wij niets zonder overleg. We werken transparant en de uiteindelijke beslissing is geheel de uwe. We raden het u wel erg aan deze regeling aan te vragen omdat u nu eindelijk wat geld overhoudt voor leuke zaken. Nu kunt u eindelijk investeren in een nieuwe bank of keuken. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons tijdens kantooruren of stuur ons en e-mail, dat kan immers 24 uur per dag, zeven dagen per week. Vervolgens doen we er alles aan om u zo spoedig mogelijk te informeren over de mogelijkheden op het gebied van de tijdelijke regeling hypothecair krediet.

Hulp nodig bij de aanvraag? Wij staan voor u klaar

Hebt u ander advies nodig naast de tijdelijke regeling hypothecair krediet? Ook dan is de kans groot dat we u kunnen helpen want wij hebben decennialange ervaring met alles dat te maken heeft met hypotheken.

  • Wilt u weten wat de wettelijke regelingen zijn?
  • Wilt u een tijdelijke adviseur inhuren om u te helpen bij uw hypotheek?
  • Of wilt u strategieën ontwikkelen en scrum implementeren binnen uw bedrijf?
  • Voor deze punten en nog veel meer staat TDMC voor u klaar!

Op onze website vindt u regelmatig nieuwe blogs en updates uit het zakelijke wezen. Blijf op de hoogte rond deze wetgeving en lees het blog goed door!