Heeft u goede wikkelfolie nodig?

Wij hebben een webshop en wij moeten vaak pakketjes versturen die een ongebruikelijke vorm hebben. Wij doen de producten dan meestal in een doos, maar wij merken dat een doos niet altijd de stevigheid biedt die onze producten nodig hebben tijdens het transport. Vandaar dat wij onlangs besloten hebben om te kijken hoe wij onze producten veiliger konden vervoeren van A naar B. Wij hebben toen besloten dat het een goede oplossing zou zijn wanneer wij met wikkelfolie zouden gaan werken. Als je namelijk je producten kunt inwikkelen met wikkelfolie dan kunnen deze in de doos zelf als een compact geheel verpakt worden. Ook is wikkelfolie niet een dure oplossing. Wij willen onze klanten namelijk niet meer kosten doorberekenen omdat wij hun producten beter inpakken. Wij hebben daarom dus voor wikkelfolie gekozen omdat dit waarschijnlijk de beste oplossing was. De vraag was wel even waar wij het beste wikkelfolie konden gaan kopen. Wij wilden namelijk kwaliteit kopen en wij hebben daarom gekeken waar wij op het internet een aanbieder van goede wikkelfolie konden vinden. Wij wilden er zeker van zijn dat wij eenvoudig konden bestellen via dit bedrijf omdat wij namelijk vaker bestellingen wilden plaatsen, dus hoe minder werk wij van het kopen van de wikkelfolie zouden hebben, hoe beter het voor ons was. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een goede site te vinden en wij kwamen al heel snel op de site van viv.nl terecht. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat wij hier voor een hele goede prijs goede wikkelfolie konden kopen. Wat ook erg prettig was om te zien, was dat wij ook wikkelfolie konden kopen voor zowel handmatig verpakken alsook voor grotere verpakkingen. Wij hebben gekeken wat de prijzen waren die deze site hanteerde en wij hebben toen gezien dat wij voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Voor ons was er dus geen reden om hier niet een aankoop te doen. Wij hebben ons winkelmandje daarom snel gevuld en wij konden heel eenvoudig afrekenen. Dat was ideaal om te merken en wij waren blij dat wij de site van viv.nl gevonden hebben. 

Deze wikkelfolie is heel sterk

Wat heel prettig is aan de wikkelfolie van viv.nl, is dat deze folie heel sterk is. Je kunt het echter eenvoudig aanbrengen en dat zorgt er dus voor dat je snel een stevige verpakking kunt maken. Wij merken dat wij sinds wij deze wikkelfolie gebruiken nooit meer gehoord hebben dat producten niet meer heel op hun bestemming zijn aangekomen. Wij weten daarom ook zeker dat wij deze wikkelfolie gaan blijven gebruiken. 

Wij gaan vaker bij deze site bestellen 

Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de producten van viv.nl en ook over de service van deze site zijn wij heel tevreden. Kortom:

  • wij hebben hier heel goede folie kunnen kopen 
  • wij hadden onze bestelling heel snel in huis 
  • wij gaan zeker vaker bestellingen plaatsen via deze site 

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken, surf dan ook een keer naar de site van viv.nl om te zien wat u hier kunt kopen. 

Lees meer…