Springkussen huren? Kies uit de vele mogelijkheden van Attractieverhuur Moonen!

Is het tijd voor een feest? Reserveer dan uw springkussen bij attractieverhuur Moonen! Al meer dan vijftig jaar zijn wij actief in het verhuren van onder andere springkussens voor allerlei gelegenheden. Denk aan kinderfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, een bruiloft of groot familiefeest. Het is geweldig voor kids en volwassenen! Ons assortiment bestaat uit maar liefst 2.500 verschillende attracties die u voordelig kunt huren bij ons. Op onze website vindt u meer dan honderd verschillende springkussens voor elke portemonnee en in elk gewenst formaat. Met dit aanbod zijn wij uitgegroeid tot de grootste attractieverhuurder van de Benelux! Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Bezoek dan onze website of neem bij vragen gelijk contact met ons op. attractieverhuur Moonen voor springkussens verhuur en meer!

Springkussens huren

Ze zijn er in allerlei soorten en maten te verkrijgen, springkussens. Veel gehuurd voor onder andere kinderfeestjes. Ideaal om uw kinderen mee te verwennen. Het is bovendien goed voor ze doordat ze in beweging blijven en ze beleven er vaak uren plezier mee. Springkussens geven het ultieme geluksgevoel en bezorgen een kind een dag om niet te vergeten! Ze kunnen klimmen, lekker springen en glijden. Met ons grote assortiment vindt u snel en eenvoudig een passend springkussen voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter! Springkussens zijn er in verschillende kleuren en thema’s te verkrijgen, zoals een kasteel, circus, voetbalstadion en nog veel meer geweldige soorten! Het is belangrijk om rekening te houden met de aantal gasten die gebruik gaan maken van het springkussen. Als het gaat om grote groepen, is ook een groter springkussen om te huren vereist. Dit is niet alleen vanwege de veiligheid, maar zo hebben kinderen ook genoeg ruimte om lekker te springen. Daarnaast is de locatie belangrijk. Er dient voldoende ruimte te zijn en er dient een stroompunt in de nabije omgeving aanwezig te zijn om de blazer te kunnen voorzien van stroom.

Opblaas attracties huren bij attractieverhuur Moonen

Wanneer u een springkussen heeft gereserveerd bij ons, heeft u verschillende leveringsmogelijkheden om uit te kiezen. Als u het springkussen zelf komt afhalen, bespaart u 15% op de huurprijs! Onze locatie bevindt zich in het magazijn in Waalwijk. Gemakkelijk te bereiken via de A59. Uiteraard helpen onze vriendelijke medewerkers u met het in- en uitladen van de attracties en zal u worden voorzien van duidelijke handleidingen en handige tips. Niet in de buurt of liever uw gehuurde springkussen laten bezorgen en ophalen? Geen enkel probleem! U hoeft dan enkel de op- en afbouw te verzorgen. Mochten er vragen zijn, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Geheel laten ontzorgen? Geen enkel probleem. Ons team kan ook de gehele bezorging, op- en afbouw en het spring klaarmaken van het springkussen verzorgen. Voor het huren van een springkussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over vele soorten springkussens, zoals onder andere:

  • Ballenbaden;
  • Klim- en glij kussens;
  • Multiplay springkussens;
  • Stormbanen;
  • Waterpret springkussens;
  • Nog diverse andere soorten.

Als u een springkussen bij attractieverhuur Moonen huurt, kunt u rekenen op veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij elk evenement gaan wij voor tevreden klanten en dat al een halve eeuw lang. Ten opzichte van vele andere aanbieders voldoen onze attracties wel aan de hoogste veiligheidseisen. Onze springkussens zijn bovendien volledig gecertificeerd. Wilt u meer weten over onze producten of wilt u de mogelijkheden bespreken om een springkussen te huren? Neem dan contact met ons op. Maak gebruik van ons contactformulier op de website: attractie.com, stuur ons een mailtje of bel ons even! Onze deskundige en vriendelijke collega’s helpen u graag met alle vragen omtrent onze springkussens.