Het beheer vve deels of helemaal uitbesteden

vvecompleet - Beheer vveVVE Compleet neemt graag voor bijvoorbeeld een appartementencomplex het beheer van de vve op zich. Dit kan betekenen dat ze het volledige beheer van de vve op zich kunnen nemen, maar ook deels uitbesteden is mogelijk. VVE compleet kan veel betekenen voor een vve, zoals:

  • Administratief en financieel beheer
  • Technisch beheer
  • Meerjaren onderhoudsplan
  • Onderhoudscontracten
  • Vergaderingen

Natuurlijk kunnen ze tevens zorgen voor een huishoudelijk reglement. Kortom, van A tot Z kunnen ze u alles uit handen nemen. Dat is bijzonder prettig om te weten. Wilt u meer informatie hebben over het (deels) uitbesteden van het beheer van de vve, neem dan vooral contact op. Kies ervoor om u terug te laten bellen bijvoorbeeld. Hiervoor hoeft u alleen uw naam en telefoonnummer achter te laten via de website Vvecompleet.nl. Vervolgens wordt u snel teruggebeld door één van de medewerkers. Direct telefonisch contact opnemen bij vragen over beheer van vve, kunt u ook gebruik maken van het telefoonnummer. Voor vragen over beheer van de vve, kunt u natuurlijk ook gewoon e-mailen. Het mailadres vindt u ook op de website. Neem contact op wanneer u wilt weten wat VVE Compleet kan betekenen voor het beheer van de vve in uw situatie.

Het beheer vve in professionele handen leggen

Al even woont u in het appartementencomplex in de plaats waar u ook bent geboren. Tot op heden bevalt het u erg goed, al heeft u zo nu en dan best wel last van uw buren. Ze zijn erg aardig, maar zijn behoorlijk luidruchtig. Dat zorgt ervoor dat u geregeld moeilijk in slaap kunt komen of tussendoor wakker schrikt. Dat is vervelend, want u kunt uw slaap echt goed gebruiken. U heeft een hectische baan, waarbij goed concentreren essentieel is. U heeft het appartement tijdje terug gekocht van een stel dat graag wilde verhuizen. U was net op zoek naar een nieuwe woning toen u dit appartement in het vizier kreeg. Nog nooit eerder had u uw intrek genomen in een appartementencomplex, dus het was ook even de vraag hoe het zou gaan bevallen. Tot nu toe bevalt het dus prima, maar het beheer van de vve blijft wel een punt van aandacht. Eigenlijk bent u niet zo tevreden met het beheer van de vve tot dusver. Zo hapert de lift bijvoorbeeld erg vaak. Super vervelend, omdat u weinig energie hebt en liever geen gebruik wilt maken van het trappenhuis. Het hebben van een lift was juist een voorwaarde voor u om te kunnen wonen in een appartementencomplex. Erg vervelend dus dat de lift het geregeld niet doet. Hij is vaak defect, wat in uw ogen echt te wijten is aan slecht onderhoud. Het gaan met de lift zelf vindt u ook geen pretje hierdoor, want het kan zo maar zijn dat hij ineens vast komt te zitten. U ziet er dus steeds meer tegenop om gebruik te maken van de lift, wat in uw ogen echt eenvoudig verholpen kan worden. Hoewel u nauwelijks gebruik maakt van het trappenhuis, kan ook deze echt een onderhoudsbeurt gebruiken. Het lijkt al jaren geleden dat hier voor het laatst iets aan is gedaan. Ook de deur valt slecht meer in het slot, wat invloed heeft op de mate waarop u zich veilig voelt. U wilt gewoon met een gerust hart kunnen slapen en niet bang hoeven te zijn op onverwacht bezoek. Daarnaast wilt u graag dat het achterstallig onderhoud snel weggewerkt wordt, zodat u zich ook in dat opzicht veiliger voelt. Het beheer van de vve wordt in uw ogen niet echt goed uitgevoerd. Daarom heeft u besloten om u zich hier actief voor in te willen zetten. Zo vond u laatst de website van VVE Compleet, welke het beheer van de vve volledig op zich kan nemen. Dat lijkt u een goed idee, want zo weet u tenminste zeker dat alles goed zal gebeuren. Het beheer van de vve in professionele handen leggen, dat schept zekerheid. U heeft zich al aangemeld om plaats te nemen binnen het bestuur, zodat u het beheer van de vve eens aan kunt kaarten. U wilt gelijk voorstellen om het beheer van de vve uit handen te geven, mogelijk aan VVE compleet.

Diverse voordelen

Het lijkt u in ieder geval een goed idee om alvast een contact te leggen met deze firma, zodat u een beter beeld krijgt van de opties en dus wat ze voor het appartementencomplex en de bewoners kunnen betekenen. Het lijkt u in ieder geval een uitstekend en geruststellend idee om in overleg een meerjarig onderhoudsplan op papier te zetten, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. U bent immers niet de enige die vindt dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Er zijn meerdere bewoners die zich hieraan storen en er graag verandering in zouden willen zien, ook omdat achterstallig onderhoud de waarde van de woning omlaag kan brengen. Dat wilt u natuurlijk al helemáál voorkomen. Een goed beheer van de vve is erg belangrijk en daar wilt u graag werk van maken. Op de website las u al diverse voordelen, zoals bijvoorbeeld dat ze beheer op maat aanbieden. Ze geven aan volledig aandacht te hebben voor de klant. Dat vindt u zeer prettig, want u wilt immers echt serieus genomen worden en de indruk krijgen dat er goed naar u geluisterd wordt. U wilt graag van VVE Compleet uw aanspreekpunt maken als het gaat om het professioneel beheer van de vve.