Snel vetverbranden buik en billen

We willen het allemaal: snel vetverbranden. Buik en billen zijn bij de meeste mensen de grootste probleemgebieden, de zones van het lichaam waar men het meeste moeite mee heeft. Veel Nederlanders weten best hoe ze snel gewicht kunnen verliezen, maar missen de motivatie om echt te zorgen dat ze vetverbranden. Buik en billen blijven vervolgens gezet omdat het vet zich hier blijft verzamelen. Sommige mensen hebben daarom een beetje hulp nodig bij het vetverbranden. Om buik en billen aan te pakken kun je specifieke acties ondernemen. Wat kun je doen om snel die overtollige kilo’s kwijt te raken?

  • Gezond eten
  • Veel sporten
  • Speciale oefeningen doen
  • Eiwitten eten

Het allerbelangrijkste bij het vetverbranden, bij de buik of elders op het lichaam, is dat je gezond eet. Met gezond eten bedoelt men niet weinig eten, deze fout wordt door veel mensen gemaakt. Gezond eten is heel iets anders dan weinig eten. Met gezond eten doelt men op een goede balans tussen vetten, koolhydraten en vezels. Hoeveel je van deze voedingsstoffen nodig hebt is voor iedereen verschillend, dit zul je zelf goed moeten uitzoeken. Het is belangrijk om, ook tijdens het afvallen, deze balans niet langdurig te verstoren. Als je dit wel doet heeft dit een paar nare gevolgen. Zo zal je spijsvertering langzamer gaan werken. Dit is juist niet wat je wilt: je wilt juist vetverbranden. Buik en billen zijn lastig aan te pakken, het laatste wat je wilt is dat je metabolisme vertraagt en je helemaal niets meer verbrandt. Wanneer je te weinig of te ongezond eet schiet je lichaam in een soort overlevingsstand. Je gaat dan minder vetverbranden en buik en billen blijven ongeschonden. Om deze situatie te voorkomen moet je juist gezond gaan eten. Probeer bijvoorbeeld veel vezels binnen te krijgen, deze houden je spijsvertering langdurig op gang zodat deze op een normaal peil blijft. Een tweede nadeel van te weinig of te ongezond eten is dat je ontzettende honger krijgt. Tijdens het volgen van een dieet is dat natuurlijk erg lastig. Wanneer je genoeg voedingstoffen binnenkrijgt heb je ook geen hongergevoel en kun je het opgestelde dieet dus makkelijker volhouden. Kortom: gezond eten is het belangrijkste hulpmiddel in de strijd tegen de kilo’s. Vetverbranden, op de buik of op de billen, gaat niet zomaar. Je zult hier goed je best voor moeten doen. Begin vandaag nog, gooi je eetpatroon om!

Vetverbranden buik; sport en speciale oefeningen

Voor het vetverbranden, bij de buik in dit geval, is het aan te raden om speciale oefeningen te doen. De belangrijkste oefening voor het verbranden van vet is de crunch, bij mannen de sit-up. Bij deze oefening plaats je beide handen naast je hoofd en til je vervolgens je lichaam omhoog met je buikspieren. Probeer hiervoor echt je buikspieren te gebruiken, als je de rug gebruikt zal dit niet helpen bij het vetverbranden. Buik en de borst worden door deze oefening getraind. Naast het doen van specifieke oefeningen is het ook belangrijk dat je regelmatig sport. Je kunt kiezen voor een individuele sport, maar voor een beetje extra motivatie is een teamsport ook erg handig. Wanneer je in een team zit ben je eigenlijk min of meer gedwongen om naar de trainingen te gaan, waardoor je dagelijks in beweging blijft. Zorg dat je een sport bedrijft waar je plezier in hebt. Wanneer je iets doet dat je leuk vindt kun je dit veel langer volhouden. Tot slot: bij het vetverbranden op buik en billen is het belangrijk om veel eiwitten binnen te krijgen. Waarom eiwitten? Eiwitten hebben de voordelige eigenschap dat ze het lichaam lang van brandstof kunnen voorzien. Je hebt dus de hele dag een verzadigd gevoel en zult niet gaan eten; je krijgt geen overbodige voedingsstoffen binnen. Verder stimuleren eiwitten het vetverbranden. Buik en billen zien er dus binnen no time prachtig uit. Als laatste zijn eiwitten veel beter dan suiker in een gezond dieet. Suikers blijven in het bloed tot ze worden verbrand, eiwitten worden sneller verwerkt. Wanneer je een glas cola drinkt voor het sporten verbrand je geen vet maar suikers. Wanneer je van tevoren een eitje eet heeft je lichaam genoeg energie om de workout vol te houden, maar verbrand je wel vet!

Extra hulp nodig?

Natuurlijk kan iedereen bij het vetverbranden, buik of elders, wel een beetje hulp gebruiken! De Biohcg kuur helpt je met het verbranden van de overtollige vetreserves in jouw probleemgebieden. De letters HCG in Biohcg staan voor Humane Chorion Gonadotropine. Dit is en stofje dat door het lichaam wordt gemaakt en direct gekoppeld is aan de vetverbranding. Het middel is geschikt voor iedereen en bevat geen rare hormonen. Met de kuur bereik je tijdens het afvallen een stuk beter resultaat. Het is belangrijk om het middel te gebruiken in combinatie met een gezond dieet. Verder helpt het natuurlijk altijd als je goed sport. Wil je meer informatie over vetverbranden, buik of waar dan ook, surf dan eens naar http://orthokliniekadvies.nl/page/vetverbranden-buik. Op deze site vind je allerlei tips die je kunnen helpen die laatste kilo’s van je af te schudden. Je vindt de meest uiteenlopende informatie over afvallen en leest over ervaringen van andere mensen. Op de site bestel je ook snel en eenvoudig de Biohcg kuur om jouw strijd tegen de kilo’s in jou voordeel te beslechten! Wacht niet langer en neem vandaag nog een kijkje, veel succes!