Het beste haardhout voor u

dehaardhouthandelaar - HaardhoutMet de winter nog lang niet in het vooruitzicht bent u op dit moment waarschijnlijk niet bezig met het bestellen van uw haardhout. Toch is dit de ideale periode om dit product te bestellen. Niet alleen omdat u dan goed voorbereid bent wanneer de koudere dagen er weer aankomen, ook omdat het haardhout nu van een optimale kwaliteit is en daar wilt u natuurlijk gebruik van maken. Bij DHH, oftewel De Haardhout Handelaar, hebben ze jarenlange ervaring met het produceren en verkopen van hout. Zij weten precies wat goed hout is voor in uw open haard en wat de eisen zijn waar het hout aan moet voldoen. Als u al langer een open haard heeft, dan weet u hoe belangrijk het is dat het hout van de juiste kwaliteit is. U kunt niet zomaar hout gebruiken dat u langs de kant van de weg vindt. Tenzij u weet waar u op moet letten en wat er met het hout moet gebeuren voordat u het in de kachel of open haard kunt doen. Deze kennis hebben ze bij de DHH. En dit is niet het enige voordeel van het plaatsen van uw bestelling bij dit bedrijf.

  • Het hout is gegarandeerd ovengedroogd
  • Voor 17 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis levering
  • Brandpunten sparen

Daarnaast draagt de DHH ook het webshop keurmerk. U kunt hier dus veilig en betrouwbaar uw bestelling plaatsen.

Brandpunten sparen met haardhout

Wanneer u een bestelling plaatst bij de DHH dan verdient u Brandpunten. Hiermee spaart u voor korting op uw volgende bestelling. Er zijn verschillende manieren waarop u Brandpunten kunt sparen en wij vertellen u er hier graag meer over. Voor iedere € 2 die u besteedt, krijgt u 2 Brandpunten. Heeft u 100 punten gespaard? Dan is dat € 1 waard. U kunt de gespaarde punten een jaar lang gebruiken. Er zijn daarnaast ook andere mogelijkheden om de punten te sparen.

  • Een account aanmaken
  • Haardhout aankopen
  • Een vriend of familielid via de e-mail uitnodigen
  • Een geaccepteerde uitnodiging
  • Een aankoop vanuit een geaccepteerde uitnodiging

Aan de verschillende acties is een bepaald aantal punten verbonden. Zo krijgt u voor een account aanmaken, het uitnodigen en het accepteren van een uitnodiging 100 punten. Koopt uw vriend of familielid naar aanleiding van de uitnodiging haardhout bij de DHH? Dan krijgt u daar 500 punten voor! Zo gaat het sparen dus zeer snel! Als u zelf dan ook nog eens met enige regelmaat haardhout bestelt, waarbij u dus voor iedere € 2 een Brandpunt krijgt, dan spaart u al snel een flinke korting bij elkaar.

Het haardhout van een uitstekende kwaliteit

Natuurlijk is het sparen van Brandpunten niet de enige reden waarom u haardhout koopt bij de DHH. De meest vooropstaande reden waarom mensen hier hun bestelling voor hout voor de kachel en/of open haard bestellen is de kwaliteit ervan. Deze is namelijk optimaal. Bij dit bedrijf weten ze hoe belangrijk het is om het juiste haardhout te gebruiken in uw kachel of open haard. Zij zorgen er dan ook voor dat u dit bij hen kunt bestellen. Uiteraard kunt u hier op de website meer over lezen, maar u kunt van ons aannemen dat de kwaliteit van het hout dat u hier kunt aanschaffen zeer goed is. Als u dan ook nog eens kijkt naar de gunstige prijs die er er voor rekenen, dan is er geen enkele reden om hier niet nu nog uw bestelling te plaatsen. Bekijk dus snel hoeveel hout u nodig heeft en plaats uw order. U kunt dan morgen al genieten van uw nieuwe hout. Dat is nog eens goed beginnen aan de winter!