Het leukste babyspeelgoed

zippytoys - BabyspeelgoedNiets is leuker voor je baby dan spelen met nieuw en interessant speelgoed. Baby’s ontdekken de wereld door te voelen, te proeven en te proberen en speelgoed speelt daarbij een belangrijke rol. Leuk speelgoed sluit aan op het leven van je kind, door de kleine telkens uit te dagen iets nieuws te proberen. Wat zijn de eigenschappen van goed babyspeelgoed?

  • Duurzaam
  • Interactief
  • Ondersteunt de ontwikkeling

In de eerste plaats is goed babyspeelgoed duurzaam. Het is ontzettend vervelend wanneer een speeltje ineens kapot gaat en je kindje daar erg verdrietig om is. Babyspeelgoed is daarom in de regel gemaakt van hout, of ander materiaal dat niet snel breekt of scheurt. Kleine onderdelen zijn absoluut niet toegestaan, omdat je kindje die van het speelgoed af kan trekken. Dit kan leiden tot nare situaties, waarbij je kindje het speelgoed probeert door te slikken. Zorg dat deze situatie niet kan ontstaan en kies enkel voor babyspeelgoed van topkwaliteit. Een tweede eigenschap is dat babyspeelgoed meestal erg interactief is. Het biedt veel mogelijkheden voor de kleine om iets te ontdekken. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld een liedjesboek. Elke keer wanneer je baby op een vakje drukt, speelt een nieuw liedje af. De baby zal eerst ontdekken wat dit speelgoed allemaal kan, maar zal vervolgens leren wat zijn of haar favoriete liedje is. Bereid je alvast voor op herhaling! Tot slot ondersteunt goed babyspeelgoed de ontwikkeling van je kind. Het meeste speelgoed is dan ook educatief of heeft een educatieve functie. Mooie voorbeelden zijn puzzels met geluiden, of blokspellen waarbij verschillende vormen gemaakt kunnen worden. Breng je baby vroeg in aanraking met dit soort spellen, dat stimuleert de latere ontwikkeling. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met leuk speelgoed, zodra je kindje kan kruipen is het zelfs een vereiste!

Het meest verkochte babyspeelgoed: de knuffel

Knuffels, we zijn er allemaal mee opgegroeid. Ook de baby’s van vandaag zweren nog altijd bij dit speelgoed. Een knuffel is zacht en daarmee heerlijk om tegenaan te liggen, maar de baby moet ook goed voor de knuffel zorgen. Je zult zien dat je kindje het speelgoed overal mee naartoe neemt, de knuffel beschermt en hier zelfs mee slaapt. Knuffels leren een baby hoe ze een band moeten opbouwen. Een kind leert op deze manier veel over de eigen gevoelens en de gevoelens van anderen. Knuffels worden daarom vaak op scholen ingezet om bepaalde emoties over te brengen. Een goede knuffel is duurzaam en heeft geen kleine onderdelen. Kijk daarbij goed naar de oogjes, die willen nog wel eens losschieten. Het is het best wanneer de oogjes gewoon op de knuffel zijn geschilderd, of diep in de stof zijn verwerkt. Wil je meer weten over babyspeelgoed? Neem dan eens een kijkje op https://www.zippytoys.nl/babyspeelgoed. Op deze pagina leer je wat voor elke leeftijdscategorie het ideale speelgoed is. Bovendien heeft Zippytoys ook een webshop; je kunt dus gelijk het beste speelgoed bestellen. Surf snel naar bovenstaande pagina en leer meer over baby’s en de manieren waarop zij leren.

Babytelefoon

Veel baby’s genieten van geluid. Een babytelefoon is voor velen dan ook hartstikke leuk. Ze kunnen op verschillende knoppen drukken en horen dan diverse geluidjes. Welk geluidje ze het leukst vinden? Daar kom je snel genoeg achter! Goed babyspeelgoed is interactief en stelt je kind in staat om een groei door te maken. Kies daarnaast ook voor knuffels om de emotionele groei te stimuleren. Op deze manier bereid jij je kind optimaal voor op de peuterspeelzaal en de basisschool. Surf snel naar https://www.zippytoys.nl/babyspeelgoed en plaats vandaag nog een bestelling. Je baby zal je erg dankbaar zijn!