Registreer uw domeinnaam bij TransIp

transip.be - TransIpHebt u een idee voor een website maar bent u bang dat de naam al bestaat? Dan kunt u dat snel en gratis checken bij TransIp. We zijn een van de grotere hostingbedrijven in Nederland ook al zijn we ooit klein begonnen. We werken zeer flexibel en er staat elke dag iemand van onze 67 personeelsleden voor u klaar. Mocht u midden in de nacht een virus krijgen dan zijn wij direct bereikbaar en kunnen we u meteen helpen. Dankzij TransIp hebben al duizenden bedrijven hun eigen website kunnen starten. We leveren 450 verschillende extensies en kunnen daardoor overal in de wereld u van dienst zijn. Dat maakt het internet zo geweldig: we zijn dankzij het digitale tijdperk uitgegroeid tot een mondiaal bedrijf. Kijkt u eens op transip.be en lees wat we allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt uw bedachte websitenaam uitproberen. Misschien bestaat de site al maar het kan zo zijn dat u het kunt overkopen. En anders helpen we u graag bij het bedenken van een nieuwe naam die nog ongebruikt is. Webhosting is erg belangrijk, u hebt immers een server nodig zodat uw site blijft draaien. Kiest u daarom voor TransIp want u kunt kiezen uit diverse pakketten. Wilt u veel opslagruimte? Of gaat het u meer om de extensie? U vindt op onze website de prijzen per maand en per jaar.

U website beter maken? Schakel de hulp in van TransIp

Natuurlijk is webhosting slechts een van de vele operaties die TransIp uitvoert. Ook kunt u uw site op een VPS systeem laten zetten. Dan hebt u overal en altijd toegang om uw site te bewerken en het levert u een inherente beveiliging op zodat hackers geen toegang krijgen tot uw website. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Neemt u dan een contact op met TransIp want wij kunnen u van persoonlijk advies voorzien. Er zijn nog vele andere functies die u kunt kiezen:

  • Als u bijvoorbeeld een blogger bent dan wilt u misschien op uw website tekstverwerken. U kunt bij TransIp WordPress opvragen.
  • U kunt zorgeloos mailen via diverse accounts zodat al uw collega’s binnen uw bedrijf een uniek e-mailadres kunnen gebruiken dankzij de Blade VPS PureSSD die we gebruiken.
  • We kunnen u voorzien van allerlei VPS-gereedschappen zoals extra opslagcapaciteit, Odin Plesk en CPanel.

U leest het, dankzij TransIp hebt u een interactieve en moderne website die u zelf kunt bijwerken wanneer het u uitkomt. Op onze website vindt u de voorwaarden en de manier van betaling. We zijn een transparant bedrijf en staan dag en nacht voor u klaar. We kunnen u garanderen dat uw site nooit uit de lucht gaat, ook niet als een internetprovider een storing heeft.

Uw klandizie zal er zeker door toenemen

Uiteraard is het verstandig om van te voren de kat uit de boom te kijken, zeker als u niet zo thuis bent in deze digitale wereld. Hopelijk is het u duidelijk dat we op diverse manieren uw website kunnen verbeteren. Bestaat er enkel een idee? Laat dan een websitebouwer uw site maken en dan kunt u bij ons terecht voor de hosting en overige functies. Met de hulpmiddelen van TransIp kan een groot bedrijf al zijn personeel voorzien van eigen e-mailadressen en toegang tot bewerking, ook als de werknemer thuis werkt of op reis is. Maar ook de kleine ondernemer, ZZP’er of recreatieve vlogger/blogger die probeert om geld te verdienen via hun site is bij TransIp aan het juiste adres. Bent u nog zoek naar een baan en hebt u verstand van IT? Stuur dan uw sollicitatie naar ons op!