Houten treinbaan is leuk speelgoed

toys4kiddy - houten treinbaanEen houten treinbaan is voor veel kinderen fantastisch speelgoed, ze kunnen hier vaak uren zoet mee zijn en of ze nu klein zijn of al wat ouder, ze blijven het vaak leuk vinden om hier hun tijd mee door te brengen. Wat spreekt hen hierbij nu zo aan? In de eerste plaats is er natuurlijk het plezier van het iedere keer weer opnieuw een nieuw traject verzinnen. Doordat de baan bestaat uit allemaal losse onderdelen, die allemaal aan elkaar te koppelen zijn, kun je steeds op andere plekken in het traject bruggen bouwen en bochten neerleggen. Dat is natuurlijk erg leuk om te doen en voor de bouwers onder de kids al een groot plezier. Maar dan kun je met de houten treinbaan ook nog heel veel kanten op doordat je bijvoorbeeld de stations en spoorwegovergangen steeds op andere plaatsen neer kunt zetten. Heb je helemaal een parcours uitgezet, dan begint nog de klus van het in elkaar zetten van de trein zelf. Alle wagons kunnen aan elkaar gemaakt worden en je kunt daardoor heel korte, maar ook heel lange treinen creëren. Heb je dat allemaal gedaan, dan begint het spelen met de houten treinbaan pas echt. Je kunt rondjes gaan rijden en verhalen verzinnen bij wat je tegenkomt.

Houten treinbaan van Eichhorn

Lijkt het jou ook erg leuk om je kind een houten treinbaan te geven? Dan is die van het merk Eichhorn absoluut de moeite waard om te overwegen. Zij bieden namelijk heel veel keus op het gebied van losse onderdelen, waardoor je de baan keer op keer kunt uitbreiden. Je kunt bijvoorbeeld andere familieleden vragen om voor de verjaardag van de kleine een van de losse delen te geven, zoals een locomotief, een brug of een station. Zoals gezegd blijven veel kinderen een houten treinbaan echt jaren leuk vinden en dat maakt het dus zeker de moeite waard om het te geven. Door Eichhorn alles van hout maakt en kiest voor stevige constructies, zal het bovendien ook niet snel stuk gaan en kan er dus ook echt jaren mee gespeeld worden. Alles wordt door hen zelfs zo gemaakt, dat hun onderdelen ook te combineren zijn met die van andere bekende merken die treinbanen van hout produceren. Een houten treinbaan van Eichhorn is dus een cadeau waar jij je kind zeker blij mee zult maken, waar hij of zij jaren plezier van kan hebben en wat steeds weer uitgebreid kan worden, zodat er steeds weer nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Toys4Kiddy

Zijn er nog meer dingen die je zou moeten weten over de houten treinbaan van Eichhorn? Er zijn nog een paar belangrijk punten, namelijk:

  • al het hout dat gebruikt wordt heeft het FSC keurmerk
  • alle delen worden met de hand gemaakt
  • het merk bestaat al 60 jaar en staat garant voor degelijkheid en kwaliteit

Dat maakt de houten treinbaan van Eichhorn dus zeker tot een goed idee als je er aan zit te denken om jouw kind dergelijk speelgoed te geven. Waar kun je dit nu het best kopen? Een goede keus daarvoor is Toys4Kiddy, een webwinkel die zich helemaal richt op de verkoop van duurzaam speelgoed. Je vindt bij hen een ruime keus aan origineel speelgoed dat allemaal van een hoge kwaliteit is en dat op een duurzame manier geproduceerd is. Doordat zij een heel ruim assortiment hebben, is er echt voor ieder kind wel iets leuks te vinden. Je kunt dan denken aan poppen, maar ook aan bijvoorbeeld poppenhuizen, knuffels en verkleedkleren. Naast de ruime keus op het gebied van de houten treinbaan, kun je bij Toys4Kiddy dus voor nog veel meer leuk duurzaam speelgoed terecht!