Rugo is dé partner voor transport en logistiek

Bij de firma Rugo bent u aan het goede adres voor alles wat met transport en logistiek te maken heeft. Ook op logistiek gebied hebben ze een schat aan kennis en ervaring. Daarnaast weten ze ook wat er komt kijken bij het regelen van de logistiek als het aankomt om vervoeren van een bepaalde lading. Ze kennen de regels op hun duimpje en zijn een zeer betrouwbare firma. We sommen graag even voor u op waarom u van Rugo gebruik zou moeten maken voor transport en logistiek:

  • Gespecialiseerd in Noord, Oost en Centraal Europa
  • 23 charters
  • ADR-uitrusting op alle vrachtwagens
  • TIR-carnet ter beschikking
  • Goede communicatie en service

Eén belangrijk voordeel hebben we nog niet genoemd, namelijk dat u iedere dag op de hoogte zult worden gehouden door de betreffende chauffeur. Alle zendingen zijn namelijk erg gemakkelijk te volgen met de mobiel, zodat u altijd weet waar de vracht zich op dit moment bevindt en of alles nog volgens plan verloopt. Zo kunt u dus uw eigen klant ook direct op de hoogte brengen mocht er plots iets aan de hand zijn. Neem gewoon eens contact op met deze specialisten op het gebied van transport en logistiek.

Laat firma Rugo voor u de logistiek uit handen nemen

Heeft u een bedrijf dat zich bezig houdt met verkoop van vloerkleden aan winkelketens, dan weet u als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Het start natuurlijk met het eerste telefoontje of de eerste mail van uw klant. Er wordt dan uitgelegd waar de klant om vraagt, hoeveel deze ervan wil hebben, waar het moet worden afgeleverd en voor welke datum dit dient te gebeuren. Ook de prijs is natuurlijk van belang. Vervolgens wordt er gekeken of de kleden in het assortiment aanwezig zijn. Meestal wordt dit bekeken via een handig computersysteem waarin u gemakkelijk op kunt zoeken hoe het zit met de voorraad van een bepaald product. Is het voorradig, dan kan er een order worden gemaakt. De klant wordt op de hoogte gesteld van het voorradig zijn van het gewenste product en er wordt deze verteld dat het in behandeling is genomen. Er gaat gelijk een pakbon uit naar het magazijn, zodat het in ieder geval gereserveerd staat voor deze klant. Daar in het magazijn worden de betreffende producten opgezocht en klaar gemaakt voor verzending. Uiteindelijk komt er nog heel wat bij kijken voordat een order uiteindelijk het magazijn verlaat. Logistiek gezien vraagt het om de benodigde kennis om het zo soepel mogelijk in banen te kunnen leiden. Wie alles weet van logistiek is de firma Rugo. Dit is een transportbedrijf dat veel meer voor u kan doen dan alleen het vervoeren van een lading. Deze firma weet alles van logistiek en kan wat dit betreft ook veel voor u uit handen nemen. Ze zijn in het bezit van een eigen op- en overslagloods van waaruit uw voorraden beheerd kunnen worden. Het is dus niet direct noodzakelijk om een eigen opslagloods te hebben en zelf de logistiek er omheen te regelen. Dat ze alles op logistiek gebied voor u kunnen regelen, betekent ook dat ze alle douanezaken voor u kunnen regelen. Onder de logistiek van Rugo valt dan ook het voor elkaar maken van importdocumenten en exportdocumenten. Het maakt eigenlijk niet uit waarheen u de gewenste vloerkleden wilt vervoeren. Een zeer groot deel van alle landen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen ze logistiek gezien alles regelen voor vervoer naar een land in Scandinavië, maar ook de logistiek regelen voor transport naar Oost-Europa. Ook voor Centraal Europa kunnen ze de logistiek verzorgen. Rugo is wat dat betreft ook een betrouwbare partner. Ze kennen de landen op hun duimpje en weten precies aan welke regels ze zich moeten houden om naar het betreffende land te kunnen transporteren. In ieder denkbaar land heeft de firma Rugo partners met een eigen terminal waar ze gebruik van kunnen maken. Het is vanzelfsprekend dat deze terminals uitermate veilig zijn. Ze zijn goed beveiligd en men heeft 24 uur per dag toegang tot deze terminal. Zo kan de chauffeur dus op ieder moment van de dag de lading hier kwijt. Neemt u contact met ze op, dan kunnen ze u exact vertellen wat de verwachte transitietijd zal zijn als het gaat om vervoer van uw vloerkleden.

Een offerte aanvragen via de website

De chauffeurs zijn zo bekend op de wegen van deze landen, dat ze gelijk de snelste route zullen rijden om op tijd op de plek van bestemming zullen komen. Ze nemen dus niet alleen graag voor u de logistiek uit handen, ze zijn op logistiek gebied ook enorm ervaren. Wilt u meer weten over de uitgebreide opties, kijk dan op Rugo.nl. Hier vindt u de mogelijkheid om gelijk een offerte op te kunnen vragen. Dit kan gewoon simpel via de website. Na uw aanvraag ontvangt u de offerte zo snel mogelijk van één van de medewerkers. Zo krijgt u al een goed beeld van hoeveel u zult gaan betalen voor het gebruik maken van hun diensten. Het zal u verbazen hoe laag de kosten liggen. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het telefoonnummer wanneer u uw vragen rechtstreeks wilt kunnen stellen. Het is voor te stellen dat het prettig is om iemand persoonlijk te kunnen spreken. Wie weet laat u binnenkort wel een lading vervoeren door de firma Rugo en zult u zelf de voordelen ervaren.