Jablotron

mr-beveiliging - JablotronEen slot op uw deur is in sommige gevallen niet voldoende. Woont u in een criminele buurt waar veel wordt ingebroken? Hebt u veel waardevolle bezittingen die niet achter slot en grendel staan? Wilt u graag een goed werkend alarmsysteem in huis hebben? Kiest u dan voor het merk “Jablotron”. Kijkt u maar eens naar het assortiment aan alarmsystemen van Jablotron op onze website: mr-beveiliging.nl. Als u kiest voor Jablotron dan krijgt u de allerlaatste snufjes in huis. Een systeem bestaat uit diverse detectoren die in en rondom uw huis worden gelegd. Er is een display waarop u kunt aflezen waar er precies onraad is. Een Jablotron alarmsysteem beschermt u niet alleen tegen inbraak maar rapporteert tevens brand, medische problemen, overvallen en andere nare risico’s die u liever voorkomt dan meemaakt. Dat maakt Jablotron een geschikt merk voor particulieren maar ook voor bedrijven, bedrijfsterreinen, kantoren en overige werkplaatsen. Een normaal alarmsysteem waarschuwt bij inbraak direct de politie. Dit noemt men het stil alarm. Omdat Jablotron ook brand en noodgevallen kan detecteren kan dit systeem naar de politie ook de ambulance en de brandweer waarschuwen. Natuurlijk kunnen particulieren ook voor een goedkoper systeem van Jablotron kiezen dat zich enkel focust op inbraak en onraad. Dat is voor burgers wel zo verstandig en goedkoop om te doen. Voor winkeliers raden we dit uitgebreidere systeem van harte aan. Blijft u op de hoogte van onze laatste Jablotron artikelen door ons te bookmarken. U vindt de website vervolgens tussen uw favorieten staan. We leveren vaak scherpe kortingen op al onze alarmsystemen waaronder die van Jablotron. Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs kunt u ons blog lezen. Erg interessant voor iedereen die zijn huis op de best mogelijk manier wil beschermen tegen diefstal. En dat is vast en zeker wat u ook wilt!

Het Jablotron alarmsysteem

Jablotron maakt al jarenlang technologische hoogstandjes. Hun laatste modellen zijn helemaal draadloos. Tussen de detectoren en het paneel lopen dus geen kabels zodat u de detectoren altijd kunt verleggen. Tevens is het een prettige manier om een alarmsysteem in te bouwen zonder dat u door uw plafond of vloer allerlei kabels moet verleggen. We hebben in de vorige alinea al aangegeven dat de wat uitgebreidere varianten veel meer kunnen dan enkel onraad opsporen. Ook brand wordt bijvoorbeeld direct gemeld. Wist u dat het Jablotron systeem u niet alleen beschermt tegen noodsituaties maar dat u dit paneel op nog veel meer fantastische manieren kunt gebruiken? Zo kunt u onder andere de volgende programma’s instellen:

  • U kunt er apparaten mee op afstand besturen
  • U kunt uw verwarming regelen. De thermostaat van uw centrale verwarming kan in het Jablotron paneel worden geïnstalleerd!
  • Daarnaast kunt u bepaalde apparaten inschakelen door beweging. Denkt u aan lampen die aan- en uitspringen als u in uw handen klapt
  • En ditzelfde geldt voor het openen van schuifdeuren. Dit werkt ook met detectie van beweging en kan men instellen via het Jablotron paneel.

U begrijpt dus wel dat Jablotron onder de A-merken valt en wij zijn er erg trots op dat we het in ons assortiment hebben. We bieden het u erg graag aan en daarom hebben we met zorg veel informatie over dit merk en de afzonderlijke producten op onze website gezet. Hebt u toch nog vragen over Jablotron of een van hun systemen? Neemt u dan contact met onze klantenservice op. U kunt hen bellen, e-mailen of contacteren door het online contactformulier naar ons op te sturen. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar tot 19.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. En na sluitingstijd kunt u uiteraard blijven mailen. We komen de dag erna zo snel mogelijk met een passend antwoord op al uw prangende vragen.

Dit is een gerenommeerd merk, probeert u het zelf eens uit!

Met een Jablotron systeem weet u dat inbraak snel wordt gedetecteerd. Hopelijk is de politie vervolgens op tijd bij uw huis om de dief in zijn kraag te vatten. Er zijn nog veel meer dingen die u kunt doen om diefstal te voorkomen. Dit systeem biedt een uitzonderlijk goede oplossing als het er daadwerkelijk op aan komt. Maar u kunt ook diverse dingen doen om de potentiële dief af te schrikken. Zo voorkomt u kapotte deuren, ramen en hekken. Als u bijvoorbeeld camera’s bij de ingang van uw huis plaatst dan weet de dief dat hij het daar al niet hoeft te proberen. Die camera’s hoeven niet eens aan te staan. Het kan al genoeg afschrikken door ze 45 graden te laten draaien. Natuurlijk is een stevig slot ook belangrijk. Op zowel uw voordeur, de achterdeur maar ook op uw tuinhek. Vergeet u trouwens niet uw garagedeur goed te sluiten als u een garage hebt met een ingang naar de rest van uw huis. U kunt punten op uw hek zetten zodat dieven er niet overheen kunnen klimmen en u zou zelfs het hek onder spanning kunnen zetten. Hebt u kleine waardevolle spullen zoals sieraden, belangrijke documenten of elektronica waar u erg op gesteld bent? Dan kunt u bij ons een kluis kopen waar u het in kunt opbergen. Ook kunst kunt u hierin kwijt. Tot slot willen we u nog wijzen op ander gevaar. Brand kan opeens ontstaan en u wilt dit wel tijdig weten. Zorg er daarom voor dat u in elke kamer een rookmelder hebt hangen. In ieder geval in de kamers waar snel brand kan ontstaan zoals in de keuken en de woonkamer!