Kies voor een veelbelovend huwelijk met fairtrade gouden ringen

juwelierdetijd -

Je ziet tegenwoordig steeds vaker een ‘bewuste keuze’ keurmerk. Het betreft voornamelijk voedingsmiddelen die dan biologisch zijn of gezond. Het wordt een bewuste keuze genoemd omdat je je er als consument van bewust bent dat het artikel bijvoorbeeld tot stand is gekomen met de beste ingrediënten. Ook vlees kun kopen met een ‘bewuste keuze’ keurmerk. Dit kan betekenen dat het vlees afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad. Dus geen koeienvlees of varkensvlees uit de bio-industrie. Wat ook belangrijk is dat is natuurlijk het feit of vlees wel of niet kunstmatig bewerkt is. Het idee is in ieder geval dat mensen zeer bewust zijn van het eten dat ze kopen en de herkomst van vlees. Maar je kunt ook een bewuste keuze maken als je een trouwring koopt. Mensen zijn hier een stuk minder van bewust. Maar diamanten worden vaak door kinderen opgegraven. Verder is er sprake van zogenaamde bloeddiamanten. Zulke diamanten hebben natuurlijk een zeer duistere geschiedenis. Zoiets wil je niet om je vinder hebben. Dus als je gaat trouwen, dan wil je de verbintenis verzegelen met een ring die een zuivere geschiedenis heeft. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor de zogenaamde fairtrade gouden ringen. Een trouwring is een symbool van liefde, zuiverheid en trouw. Het is dan ook een zeer positief geladen juweel. Het is daarom belangrijk dat de ring zelf met zuiverheid tot stand is gekomen en niet een duister tintje heeft. Met de fairtrade gouden ringen van juwelier De Tijd weet je zeker dat je een bewuste keuze maakt. De fairtrade gouden ringen worden op verantwoorde wijze gewonnen. Maar ook het vervaardigingsproces is eerlijk en vertrouwd. De fairtrade gouden ringen zijn dan ook met liefde tot stand gekomen. Een dergelijk sieraad is daardoor perfect om de liefde tussen twee mensen te bezegelen. Max Havelaar koffie is een van de meest bekende fairtrade artikelen. De fairtrade trouwringen die je kunt kopen via juwelier De Tijd zijn voorzien van het bekende Max Havelaar Fairtrade keurmerk. Je weet dus 100% zeker dat de ringen puur zijn en dat het goud en de diamanten niet uit conflictgebieden afkomstig zijn.

De selectie fairtrade gouden ringen van juwelier De Tijd

Als je op zoek bent naar fairtrade gouden ringen dan kun je zoals gezegd terecht op de website van juwelierdetijd.nl. Het is niet zo dat je hier onder andere fairtrade gouden ringen kunt bestellen. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in fairtrade gouden ringen. Dat betekent dat je ook de beste kwaliteit mag verwachten. Je kunt kiezen uit een bestaande collectie fairtrade gouden ringen, maar je kunt er ook voor kiezen om fairtrade gouden ringen te laten maken. Deze ringen worden dan gemaakt in de goudsmederij van juwelier De Tijd. Natuurlijk kun je bij de juwelier ook allerlei andere fairtrade sieraden kopen. Hierbij kun je denken aan:

  • Colliers
  • Armbanden
  • Oorsieraden

Alle sieraden zijn altijd voorzien van het bovengenoemde Max Havelaar keurmerk. Mocht je ergens een fairtrade ring hebben gekocht en deze bevat geen Max Havelaar keurmerk, dan is het dus niet zeker of het wel echt een fairtrade ring is.

Waarom bestellen bij juwelier De Tijd?

Als je gaat bestellen, dan is het goed om te weten dat je altijd drie jaar verzekerd bent tegen diefstal. Deze verzekering is helemaal gratis. Ringen vergen onderhoud als je er lang van wilt genieten. Daarom kun je om het jaar gebruik maken van professionele reiniging en controle op zettingen. Als je de ringen wilt laten graveren, dan kan dat. Ook dit is kosteloos.