Kies voor notitieboekjes bedrukken

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar een manier om jouw klanten en/of werkgevers een geschenk te geven waar ze tegelijkertijd zelf iets aan hebben en waarmee ze een goede reclame kunnen maken voor jouw bedrijf? Kies dan voor notitieboekjes bedrukken bij Maxilia. Op deze website vind je een ruim assortiment van notitieboekjes die je kunt laten bedrukken. Daarbij hebben ze met ieder mogelijk budget rekening gehouden.

  • Hardcover
  • Eco
  • Leder
  • PU
  • Karton

Dit zijn de materialen voor de kaften waar je uit kunt kiezen. Het mag duidelijk zijn dat een lederen kaft een stukje hoger in prijs is dan wanneer je deze van karton laat maken. Voor welke soort kaft en notitieboekjes bedrukken jij gaat, hangt van een aantal dingen af. Bedenk van tevoren goed aan wie je de geschenken gaat geven en welke indruk je ermee wilt maken. Geef je dit geschenk aan je belangrijke klanten? Of gebruik je het bijvoorbeeld tijdens een cursus die je geeft? Voor de laatste mogelijkheid kiezen bedrijven vaak voor de goedkopere optie om de kosten te drukken. Als jij het echt als relatiegeschenk inzet, dan kan het een verstandige keuze zijn om voor een variant met een iets nettere kaft te gaan. Hiermee maak je een betere indruk en dat kan zeker op (potentiële) klanten zeer goed werken.

Notitieboekjes bedrukken met het logo van je bedrijf

Je kunt de notitieboekjes bedrukken zoals jij dat wilt. Wil je alleen het logo van je bedrijf erop? Of kies je voor een uitbundiger design? Het is allemaal mogelijk bij Maxilia.nl. Het is heel eenvoudig om een mooi notitieboekje te laten maken. Je kiest het soort boekje dat je wilt. Je hebt keuze uit verschillende formaten en natuurlijk kun je variëren in de kaft. Vervolgens kies je wat je op de notitieboekjes bedrukken wilt. Zorg voor een heldere en kwalitatief hoge resolutie voor de afbeelding die je erop wilt laten zetten. Op die manier ben je er zeker van dat het eindresultaat mooi is en geheel naar je wens. Vervolgens is het aan jou om de notitieboekjes in te zetten. Wil je naast de notitieboekjes bedrukken ook andere producten aan je klanten geven? Dan ben je daarvoor ook bij Maxilia.nl aan het juiste adres. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor bedrukte pennen, agenda’s en post its. Veel bedrijven kiezen ervoor om niet alleen notitieboekjes weg te geven, maar ook geven ze er een pen bij. Dit is een goede combinatie en de ontvanger kan het boekje meteen in gebruik nemen.

Notitieboekjes bedrukken voor jouw marketingstrategie

Het promoten van je bedrijf kun je op uiteenlopende manieren doen, zowel online als offline. Stel deze twee goed op elkaar af en je hebt de perfecte marketingstrategie. Vermeld bijvoorbeeld je website op de notitieboekjes. Op die manier weten de ontvangers waar ze meer informatie kunnen vinden over jouw bedrijf. Wat is voor jou het doel van de notitieboekjes bedrukken? Wil je meer klanten binnenhalen? Of is het voor jou een handige manier om jouw klanten de mogelijkheid te geven om aantekeningen te maken tijdens bijvoorbeeld eens workshop die je geeft. Voordat je kiest voor notitieboekjes bedrukken is het belangrijk om te bedenken wat je er precies mee gaat doen en hoe je het promotiemateriaal in gaat zetten. Wil jij meer informatie over de verschillende producten die je bij Maxilia.nl kunt laten bedrukken? Neem dan contact op met de medewerkers van de website. Ook kun je natuurlijk op de website zelf meer informatie vinden. Kies er vandaag nog voor om een van de meest succesvolle promotiematerialen in te zetten en laat jouw notitieboekjes bedrukken.