Klantenservice Centraal Beheer

De klantenservice van Centraal Beheer staat altijd klaar voor iedereen die een product bij hen afneemt en voor iedereen die geïnteresseerd is in klant worden. Dit bedrijf is natuurlijk bij iedereen bekend van de spotjes met als slogan ‘Even Apeldoorn bellen’ en net als in de reclame streven zij ernaar om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan. Waarvoor kun je nu bij Centraal Beheer Achmea terecht? Zij bieden diverse producten op het gebied van verzekeringen. Zo kun je bij hen je auto en je woning verzekeren, maar ook kun je een levensverzekering of reisverzekering bij hen afsluiten. De klantenservice van Centraal Beheer vertelt je hier graag meer over. Naast verzekeringsproducten, kun je bij hen ook terecht voor financiële dienstverlening in de vorm van bankproducten en hypotheken. Zij bieden dus een heel breed scala aan diensten die eigenlijk iedereen wel nodig heeft. Natuurlijk zijn er veel meer banken en verzekeringsmaatschappijen die dergelijke producten aanbieden en het heeft dan ook zeker de voorkeur dat je jezelf goed oriënteert op welk product van welke aanbieder het best bij jou past. Twijfel jij over een van de producten? Neem dan zeker contact op met de klantenservice bij Centraal Beheer, zij geven je graag antwoord op je vragen en vertellen je graag meer over hun producten.

Klantenservice Centraal Beheer bereiken

Hoe kun je nu de klantenservice van Centraal Beheer bereiken? Er zijn meerdere manieren waarop je dat kunt doen. Natuurlijk kun je online op hun website heel veel informatie vinden over de verschillende producten die zij aanbieden en daar kun je waarschijnlijk al veel antwoorden op je vragen stellen. Natuurlijk kun je hen ook digitaal een bericht sturen, met daarin een vraag waarop je nog geen antwoord hebt kunnen vinden. Maar je kunt de klantenservice Centraal Beheer ook bellen. Sommige mensen geven daar de voorkeur aan omdat je dan persoonlijk contact met iemand hebt. Het geeft je de gelegenheid om de kwestie eventueel nog wat te verduidelijken of om meteen nog iets anders aan de orde te stellen. Ga je de medewerkers van de klantenservice bij Centraal Beheer bellen, dan is het goed om te weten dat zij twee telefoonnummers hebben, namelijk:

  • 0555798000 voor zaken met betrekking tot autoverzekeringen, woonverzekeringen en reisverzekeringen
  • 0555798100 voor alles op het gebied van hypotheken, bankproducten en levensverzekeringen

Door meteen voor het juiste nummer te kiezen, krijg je sneller iemand aan de lijn die daadwerkelijk iets af weet van hetgeen waar jij een vraag over hebt. Het kiezen van het juiste nummer is daarom ook belangrijk.

Keuzemenu uitgeschreven

Bel jij de klantenservice van Centraal Beheer, dan zul je eerst door een keuzemenu heen moeten. Heel veel grote bedrijven en instellingen hebben dat, om ervoor te zorgen dat ze jou meteen naar de juiste afdeling van de helpdesk kunnen sturen. Natuurlijk is dat handig, maar niemand vindt het fijn om het hele keuzemenu af te luisteren en dan een keus te moeten maken welke optie het beste past. Daar heeft DeKlantenservice.nl wat op gevonden, zij hebben het keuzemenu van klantenservice Centraal Beheer helemaal uitgeschreven. Voordat je naar hen gaat bellen, kun je op deze site dus eerst lezen welke opties je te horen krijgt en zo kun je van tevoren al bepalen welke getallen jij moet kiezen. Dat zorgt ervoor dat je veel sneller door het menu kunt gaan en eerder iemand aan de lijn krijgt. Dit doet DeKlantenservice.nl niet alleen voor Centraal Beheer, zij bieden dergelijke gegevens van heel veel verschillende bedrijven en instellingen. Wil je contact met de klantenservice van Centraal Beheer, neem dan eerst even een kijkje op DeKlantenservice.nl.