Loungekussens voor de caravan

Het was zulk lekker weer de afgelopen maanden. De hele zomer hebben we lekker kunnen genieten van de zon en het prachtige weer bij onze stacaravan aan het water. Bij de caravan, die van ons is, hebben we een mooi loungeset staan alleen hadden we hiervoor nieuwe kussens nodig. De oude loungekussens waren gewoon op en we waren ook wel toe aan eens wat anders. Je wil toch ook wel eens vernieuwen, ondanks dat het je vakantiewoning is. Dus wij op zoek op internet en toen kwamen we op outdoorkussens.com terecht, bij de firma Outdoorkussens. Daar hebben ze prachtige kussens, die helemaal waren wat wij zochten. Mooi en comfortabel en gemaakt voor buiten, dus we hebben meteen de hele site uitgeplozen tot we hadden gevonden wat we zochten.

Stoffen en vulling voor loungekussens.

Omdat je zoveel buiten zit met dat mooie weer wil je natuurlijk wel een beetje degelijk zitten. We hebben dus naast het motiefje van de stof ook goed gekeken naar de vulling. We willen relaxed zitten, maar van die loungekussens waarin je onderuit zakt, dat is dan weer niet helemaal ons ding. Gelukkig hebben we een goede vulling kunnen kiezen die precies bij ons past. En toen was het mijn beurt. Ik wilde wel een leuk stofje natuurlijk. Mijn man liet me lekker mijn  gang gaan en dat was maar goed ook. Ik ben als eerste gaan kijken naar stof voor buitenkussens. Ik wil natuurlijk ook wel een beetje vakantie hebben, toch? Het moet makkelijk blijven, dus ik heb ervoor gekozen om buitenkussens te laten maken door Outdoorkussens. Zo handig, want de stof die ze hebben is:

  • Water- en vuilafstotend
  • Neemt geen zweet op
  • Is luchtig en ademt
  • Blijft niet aan je lijf plakken
  • Is niet vatbaar voor schimmels en bacteriĆ«n

En zo zijn er nog wel meer voordelen te bedenken voor de stoffen die ze gebruiken om de loungekussens mee te maken, bijvoorbeeld dat ze slijtvast en niet gevoelig zijn voor verkleuring. We zitten aan het water en mijn man sprint er nog wel eens zo in en dan komt hij met zijn natte zwembroek zo naast me zitten. Als je dat laat zitten, dan blijven die loungekussens natuurlijk nooit mooi. Dus deze stof is voor mij echt een uitkomst.

Opvraagbare stofstalen

Ik heb toen contact opgenomen met Outdoorkussens en aangegeven dat ik loungekussens voor bij de caravan wilde bestellen en dat ik daarom graag een paar stalen wilde zien. Toen werd me gelijk voorgesteld dat ik een aantal gratis stofstalen kon opvragen. Geweldig, want ik kon zo de kussens precies afstemmen op de kleur van onze zonneschermen, net als ik een tijd geleden al met onze parasol had gedaan. Dat vind ik echt wel service van Outdoorkussens, want de stof ziet er toch altijd anders uit op een beeldscherm. Ik heb de stalen er zelfs naast gehouden en de stoffen zien er op het plaatje wel mooi uit, maar nu kon ik ze ook buiten in het juiste licht bekijken. En je kunt meteen voelen wat voor materiaal er voor je loungekussens wordt gebruikt. Je wil geen harde stof zitten of er vanaf glijden natuurlijk. Ik was er al snel uit met de stof voor onze kussens en toen bleek dat ik ook nog zelf kon bepalen hoe de loungekussens afgewerkt werden. Ik kon zelfs kiezen voor borduursel. Dat werd me wat te gortig en past niet zo bij onze stijl, maar een mooie bies vond ik toch wel wat hebben. Ook heb ik er een rits in laten zetten. Dat is toch altijd praktisch als je ze toch een keer wilt wassen. Ja, wij zijn echt super tevreden met onze loungekussens.

Lees meer…