Massage IJsselstein de ontspanning van het lichaam

Ben je op zoek naar een massage in de buurt van IJsselstein Wat wil je precies? Zoek je een massage om te ontspannen? Een massage kan helpen om je energetische lichaam weer in balans te brengen. Gedurende de dag slaan we stress vaak op in ons lichaam. Dat kan tot knopen lijden in de spieren. Die gespannen plekken in het lichaam, noemen we ook wel blokkades. Een blokkade kan er toe lijden dat de energie van het lichaam niet vrij stroomt. Een blokkade kan worden verholpen met een massage in IJsselstein Door de gevoelige punt aan te raken op een zachte manier, kan het bloed weer doorstromen wordt het begin gemaakt van het herstel van je energiehuishouding. Een massage in IJsselstein is een massage die gericht is op energetische balans en voor veel mensen klinkt dat als iets onbekends in de oren. Toch is onze energie en onze energetische balans heel erg belangrijk. Het is hoe wij functioneren. Waken voor je eigen energetische balans staat gelijk aan goed voor jezelf zorgen. En om goed voor jezelf te zorgen dat je jezelf soms trakteren op een heerlijke massage in IJsselstein Een massage kan helpen:

  • Met het opheffen van blokkades in het lichaam;
  • Een betere doorbloeding van het lichaam;
  • Het opheffen van psychische klachten.
  • Coachpraktijk-vlinders.nl

Massage IJsselstein lichaam en geest in balans

Het lichaam en de geest zullen in balans moeten zijn als we ons goed willen voelen. Een massage in IJsselstein kan de manier zijn om deze balans weer terug te brengen in je leven mocht je de laatste tijd merken dat die balans ontbreekt. Je kunt een massage IJsselstein ondergaan op het moment dat je merkt dat je je niet goed voelt. Maar hoe merk je dat precies? Er zijn vele manieren waarop het gebrek aan balans zich manifesteert. Soms voelen mensen zich onrustig en prikkelbaar. Ze worden snel boos en kunnen weinig hebben. Ze reageren buitenproportioneel op bepaalde situaties en hebben weinig controle over hun emoties. Soms voelen mensen zich ontzettend moe. Ook dat kan een gevolgd zijn van een gebrek aan balans. Weer andere mensen ervaren fysieke klachten zoals spanning in de rug, of pijn elders in het lichaam die niet weggaat. Het lichaam en de geest werken samen. Wanneer het lichaam signalen geeft van pijn, dan kan het zeker zo zijn dat er iets niet in orde is waar je nog niet op hebt gelet of waar je jezelf nog niet van bewust bent. Een massage in IJsselstein kan die problemen opheffen. Een massage in IJsselstein is een holistische massage. Wil je een massage in IJsselstein boeken, neem dan even contact op en dan gaan we je verder helpen.

Holisme

Holisme is de leer van het geheel. Het is de leer van het non-dualisme of non-dualiteit. Het is de leer waarin we kijken naar de mens als samenspel van alles en als onderdeel van het geheel. Wanneer we kijken naar de mens als geheel, dan is het veel makkelijker om te begrijpen waarom we bepaalde klachten hebben en waar die klachten vandaan komen. Fysieke en mentale pijn kunnen in elkaar overgaan en eigenlijk is het een andere kant van dezelfde medaille. Ergens is er iets niet in balans. Die disbalans moet worden opgeheven. Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Wil je graag ontspanning die duurzaam is en weet je niet helemaal waar je van de rails bent geraakt, maar voel je wel degelijk dat er iets niet in orde is, dat je minder vreugde ervaart in het leven. Dat zou niet zo moeten zijn. We gaan bij de Vlinder op zoek naar jouw balans.