Kapper Rotterdam centrum

Ik woonde nog niet zo lang in de grote havenstad en na de drukte en het regelen van de verhuizing en het inrichten van onze nieuwe woning werd het tijd om mijn haren eens te verwennen met een noodzakelijke knipbeurt. Op zoek naar een kapper Rotterdam centrum vond ik kapsalon Image Hairline en ik had er meteen een heel goed gevoel bij. Alleen de website al had een heldere en frisse uitstraling die me enorm aansprak. Omdat we een woning hadden betrokken in hartje Rotterdam was het voor mij belangrijk dat het een kapper Rotterdam centrum betrof. Deze kapsalon bevindt zich aan de Karel Doormanstraat dus wat dat betreft kon de locatie niet beter zijn. Ook mijn man zijn haar kon wel een goede knipbeurt gebruiken en omdatdeze kapper Rotterdam centrum zowel mannen als vrouwen knipt besloot ik voor beiden een afspraak te maken. Direct bij binnenkomst voelde het al goed, we werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie terwijl er ondertussen werd gevraagd wat de wensen waren. Ik had er eigenlijk nooit zo op gelet wat mijn vorige kapster precies deed met mijn haar en welke kniptechniek ze gebruikte maar dat was voor hen geen enkel probleem. Dit konden ze bij ons beiden feilloos achterhalen door goed te kijken en te voelen aan ons haar, wat een professionaliteit! Mijn echtgenoot had geen zin in een verandering en koos ervoor om weer voor dezelfde coupe te gaan. Ik had wel in iets nieuws, en misschien ook wel een leuk kleurtje. We waren tenslotte aan een nieuw hoofdstuk in ons leven begonnen en daar paste een ander ‘koppie’ prima bij.

Image Hairline, professionele kapper Rotterdam centrum

Ik heb wat langer haar wat nagenoeg altijd op één lengte werd geknipt. Daarbij had ik het nog nooit aangedurfd om mijn haar te laten kleuren waardoor het nu maar een saaie mengelmoes was van donkerblond met veel grijs inmiddels. De kapster van Image Hairline liet me zien wat er allemaal mogelijk was op het gebied van modellen en kleuren en wat bij me zou passen. Daarbij lettende op mijn gezichtsvorm, leeftijd en voorkeur. Samen kwamen we overeen dat warm grijs een hele mooie kleur zou zijn en het best flink in laagjes kon worden geknipt zodat er meer volume zou ontstaan. Mijn man was ondertussen al klaar en, eerlijk is eerlijk, zijn haar had nog nooit zo mooi gezeten als nu. Hij besloot vast naar huis te gaan en zich te laten verassen welke ‘nieuwe’ vrouw hij thuis zou krijgen. Toen de verf eenmaal was aangebracht en dit een tijdje in moest werken werden ondertussen mijn wenkbrauwen vakkundig geëpileerd en in model gebracht, iets wat mezelf altijd maar moeilijk lukt. Dat kan namelijk ook bij Image Hairline, de kapper Rotterdam centrum! Ook is het mogelijk om onder andere wimpers en wenkbrauwen te laten verven, ledematen te waxen en wimper extensions aan te brengen. Na het uitspoelen van het haar volgde de knipbeurt. Was ik al verbaasd over de prachtige kleur, na het knippen en drogen viel mijn mond helemaal open. Met wat kneden en door de juiste kniptechniek bleek dat ik zelfs krullen in mijn haar heb! Na enkele tips over de juiste verzorgingsproducten voor mijn haar en met een vervolgafspraak op zak keerde ik blij naar huis. Mijn man was vol lof en blij verrast wat mooi meegenomen is. Ik kan alleen maar adviseren: op zoek naar een kapper Rotterdam centrum? Maak dan een afspraak bij Image Hairline!

Voordelen kapper Rotterdam centrum

  • Kapsalon voor dames en heren
  • Professioneel opgeleide hairstylisten
  • Gemakkelijk bereikbare kapper Rotterdam centrum