Merk het verschil voor en na de hypnose bij Hypnose Praktijk

Hypnose is soms een leuk stukje vermaak als je op TV een hypnotiseur aan de slag ziet gaan en mensen doet geloven dat ze een aap zijn of dat ze zo stijf als een plank zijn. Na de hypnose worden de kandidaten wakker, zien op tv terug hoe gek ze deden en gaan verder met hun leven. Er is geen situatie voor en na de hypnose behalve dat ze verder zijn gegaan in de tijd. Maar dit is allemaal entertainment en heeft met hypnotherapie weinig te maken. Als je namelijk onder hypnose gaat voor het verlichten of verhelpen van klachten, dan heb je wel degelijk te maken met een voor en na. Voor de hypnotherapie is alles zoals je dat misschien al jaren gewend bent. Als je bijvoorbeeld angst hebt voor vliegen, dan is dat voorafgaand aan de hypnose bij Hypnose Praktijk uiteraard nog steeds zo. Maar na enkele sessies, zal die angst minder zijn en als je nog een paar sessies ondergaat, dan zal de angst om te vliegen zelfs helemaal afwezig zijn. Angsten zijn niets anders dan verbindingen in de hersens. Soms zijn die links goed. Het is goed om bang te zijn voor een tijger, want deze kan jou in luttele seconden verscheuren. Maar als je een link hebt tussen angst en vliegen, dan schiet je daar weinig mee op. Het zorgt er alleen voor dat je tijdens elke vlucht doodsangsten uitstaat. Maar de angst is volstrekt irrationeel. De kans op een ongeluk in een vliegtuig is vele malen kleiner in een auto en toch zit je volledig relaxed in de auto. Via hypotherapie kun je die verbindingen als het ware veranderen. Daardoor is de link tussen angst en vliegen na de hypnose afwezig. Dit is slechts 1 voorbeeld, maar het is uiteraard ook het geval wanneer je andere problemen of klachten hebt. Als je voorafgaand aan de hypnotherapie verslaafd bent aan alcohol, dan is de kans heel groot dat je na de juiste hoeveelheid sessies gen enkele behoefte meer voelt om alcohol te drinken. Het kan ook zo zijn dat je last hebt van overgewicht. Hoewel de kilo’s niet meteen verdwenen zullen zijn na de hypnotherapie, voel je meteen na de therapie een verschil. Je hebt bijvoorbeeld minder trek, minder zin in snacks en minder of helemaal geen zin om veel meer dan nodig te eten. Je kunt dus echt spreken over een leven voor en na de hypnotherapie. Kijk dan ook snel eens op de site van hypnosepraktijk.net voor meer informatie over deze vorm van therapie. 

Kijk op de website en ontdek alles over hypnose

Als je op de website bent van hypnosepraktijk.net, dan kun je meteen ook ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Zo zie je bijvoorbeeld ook waar je hypnotherapie zoal voor in kunt zetten. Naast de voorbeelden van hierboven, is hypnotherapie ook geschikt voor problemen als: 

  • Depressie
  • Nagelbijten
  • Rookverslaving

Je kunt dan ook prima gebruik maken van de diensten van deze praktijk als je met deze of andere problemen te kampen hebt. 

Neem voor meer informatie contact op met de praktijk

Mocht je graag meer willen weten en kom je er via de site niet uit, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen.