Overweegt u een factuurprogramma te kopen?

Mijn man en ik waren nog niet zo lang geleden samen ons eigen bedrijf begonnen. We hadden een paar mensen in dienst en tot nu toe verliep dit heel erg goed. de klanten liepen best wel binnen en we hadden in ieder geval aan de lopende band opdrachten. Dit zorgde ervoor dat wij beiden heel erg blij waren met ons bedrijf, maar ook erg druk. Ons sociale leven was er wel wat op achteruit gegaan. We hielden onszelf voor dat dit alleen de beginperiode was waarin we moesten oogsten, maar dat de tijd van zaaien ook zeker zou komen. Nu we een paar maanden verder waren vond ik dat de eerste stap gezet moest worden richting zaaien en we wat dingen binnen het bedrijf moesten gaan veranderen die ons het leven wat makkelijker gingen maken. Zo wilde ik graag op zoek om een goed factuurprogramma te kopen. Het maken en versturen van de facturen was voor ons altijd een tijdrovende bezigheid en ik wist dat hier een makkelijkere manier voor moest zijn. Ik besprak dit met mijn man en hij was het gelukkig met mij eens dat we maar eens moesten gaan kijken of we een programma konden vinden die al dit soort administratie taken makkelijker konden maken voor ons. Ik ging dus direct op het internet zoeken om een factuurprogramma te kopen. Tijdens het zoeken kwam ik op de website teamleader.nl. Deze website liet bij het opstarten van de homepage al een mooi overzicht zien van hoe het programma er uit zag. Ook stond er een lijst weergegeven met dingen die dit programma kon doen. Zo had ik in een oogopslag een heel duidelijk beeld van deze app, wat een hele goede zet was van deze website. De website claimde dat dit programma mijn klanten kon beheren. Zo kon ik al hun informatie toevoegen en dit allemaal in een programma bij elkaar houden. Ook kon het programma offertes maken, de reden dat ik opzoek was naar een programma. Ik had dus in ieder geval een goed programma gevonden voor mijn doel. Maar het programma scheen meer te kunnen. Ik zou in dit programma mijn uren kunnen registreren en facturen kunnen maken. Het maken van facturen was voor mij ook heel belangrijk, dus dit programma trok zeker mijn aandacht.

Deze site biedt de mogelijkheid een goed factuurprogramma te kopen

Ik keek nog even rond op de site en zag veel nuttige informatie staan. Daarnaast zag ik de optie om voordat ik het factuurprogramma ging kopen, deze gratis uit te proberen. Dit was helemaal top, want op die manier zou ik geen factuurprogramma kopen en geld uitgeven voordat ik zeker wist dat dit programma was wat mijn man en ik voor ons bedrijf zochten.

Helder programma dat veel werk uit handen neemt

We zijn na de proefperiode overgegaan op de koop van dit programma en wel om de volgende redenen:

  • Een factuurprogramma kopen ging via deze site heel makkelijk
  • Dit factuurprogramma kopen was niet duur
  • Dit programma werkte heel fijn en nam veel administratie uit handen

Bent u ook voornemens om een factuurprogramma te kopen, dan kan ik u deze site zeker aanraden.