Metaalbewerking bij GB Metaal & Kunststoffen

Heb je een metalen object dat je wilt aanpassen? Dan is GB Metaal & Kunststoffen wellicht iets voor jou. Ze zijn gespecialiseerd in allerlei vormen van metaalbewerking van lassen tot aan dieptrekken. Indien je wat meer achtergrondinformatie wilt hebben over deze vormen van metaalbewerking dan kun je via de website van GB Metaal & Kunststoffen al een aardig goede indruk krijgen. Ze staan bekend om het meedenken met hun klant en dat  kun je meteen merken als je de website bezoekt. Tijd en aandacht is besteed aan het uitleggen van de verschillende technieken en methoden die ontwikkeld zijn voor metaalbewerking. Alle vormen van metaalbewerking waarover GB Metaal & Kunststoffen over beschikt zijn uitgelegd middels een handige en duidelijke video. Mocht je dus nog twijfelen over wat de meest geschikte metaalbewerking is voor het product dat je hebt of beter gezegd de vraag waarmee je zit, neem dan in eerste instantie een kijkje op de website. Het is vrij uniek dat het bezoeken van de website al zoveel inzicht kan geven over de mogelijkheden van een bedrijf. De meeste bedrijven focussen zich meer in het zo aantrekkelijk mogelijk aanbieden van hun producten. Dat gaat voor GB Metaal & Kunststoffen niet op. Ze bedienen elke bezoeker van de website tot in detail.

Soorten metaalbewerking

Een greep uit de mogelijkheden voor metaalbewerking zijn:

  • Lassen
  • Frasen
  • Dieptrekken
  • Forceren
  • Langgatboren

Een van deze technieken is zelfs een specialiteit van GB Metaal & Kunststoffen. Zo is het ‘langgatboren’ ofwel ‘diepgatboren’ echt een speciale service die ze aanbieden en waar ze ook al ruime ervaring mee hebben opgebouwd. Al diverse klanten hebben ze bediend met deze specifieke vorm van metaalbewerking. Het is tevens de beste oplossing voor het boren van zeer diepe gaten met daarbij een hoge nauwkeurigheid. De vakmannen van GB beschikken over een speciale techniek die Eenlippenboren (ELB) genoemd wordt. Met deze methode kunnen ze veel producten met uiterste nauwkeurigheid en snelheid voorzien van diepe gaten met diameters van ongeveer 3,2 – 22 millimeter tot aan 1000 millimeter. Dit kan van twee kanten. Dit wordt vaak toegepast in de machinebouw, met name op staal, RVS en aluminium. Maar neem vooral even persoonlijk contact op met de eigenaar van het bedrijf. Hij kan je het beste adviseren wat betreft deze techniek en de materiaalsoorten waarop deze techniek van toepassing kan zijn. Zo is de methode namelijk ook geschikt voor andere bijzondere metalen zoals Titaan, Duplex en Inconel. De website geeft ook een handig overzicht van toepassingen van deze techniek. Voor deze specifieke methode van metaalbewerking is helaas geen video voor handen, maar zoals gezegd geeft het helder inzicht in de verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo is langgatboren bijvoorbeeld mogelijk voor verwarmingspatronen, koel en smeerkanalen. Ook voor hydraulische vraagstukken is dit een geschikte methode.

De juiste partner

Uniek aan de service die GB Materiaal & Kunststoffen biedt is dat je schakelt met slechts een vakman. Op deze manier blijven de lijnen kort en heb je snel antwoord. Dit is anders dan bij andere bedrijven waarbij je af en toe van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Een ander pluspunt is dat de eigenaar altijd met je mee zal denken over de mogelijkheden. Hij ziet dit als een uitdaging om elke keer weer met de beste oplossing te komen voor metaalbewerking. Het bewerken van metaal is namelijk een vak apart en je wilt op je partner in deze sector kunnen rekenen. Bij GB Metaal & Kunststoffen kun je dit deel van je bedrijf met rust uit handen geven, want er wordt met zorg en aandacht tijd besteed aan het maken van je producten. Neem eens een kijkje op: www.gb.nl.