Naar Patagonia op vakantie

Mijn vriendin en ik reizen graag en doen dit meerdere keren per jaar. Ik reisde al veel voordat ik haar kende en vond het erg fijn dat zij ook van reizen houdt. Ik ging vroeger vaak in mijn eentje reizen en vond dit altijd erg fijn om te doen. Als je alleen reist, dan kan je zelf bepalen waar je naartoe gaat en wat je de hele dag doet. Als je een dag geen zin hebt om iets te doen, dan is dat geen probleem. Toen ik begon met daten met mijn vriendin was ik blij om te horen dat ze van reizen houdt, maar ik wist niet of het samen ook goed zou gaan. Gelukkig vinden we dezelfde dingen leuk om te doen en is het een gemakkelijke reisgenoot. We gingen de eerste keer naar Japan op vakantie en dat beviel erg goed samen. We besloten om hierna geld te sparen om in Zuid Amerika rond te reizen en anderhalf jaar later gingen we weg. Tijdens deze reis van 3 maanden hebben we erg genoten en we hebben veel gezien. We verbleven voornamelijk in het noorden en westen van Zuid Amerika, maar we hadden graag nog meer willen zien. Patagonia wilden we ook graag zien, maar daar kwamen we niet aan toe. We zijn nu een jaar weer terug en wilden graag naar Patagonia op vakantie, omdat we dit de vorige keer hadden moeten missen. Bij ons werk konden we 3 weken vrij krijgen en naar Patagonia op vakantie leek dit ons genoeg. We hadden online al gezien waar we naar toe wilden gaan, we moesten alleen nog voor Patagonia een vakantie boeken. We wilden dit graag met een reisbureau doen, zodat we zo veel mogelijk konden zien in de 3 weken.

Via Atacama een Patagonia vakantie geboekt

Online zochten we naar reisbureau’s die een mooie reis naar Chili en Argentinië aanbod. Patagonia is het zuidelijkste gedeelte van deze twee landen, maar we wilden graag ook een aantal grote steden bezoeken. We vonden diverse reisbureau’s die reizen aanboden, maar we waren niet altijd overtuigd van de reizen. Vaak zaten er veel activiteiten tussen waar we geen interesse in hadden. We vonden uiteindelijk de website https://atacama.be/inspiratie/patagonie-vakantie van het reisbureau Atacama. We zagen dat zij veel reizen hebben naar Zuid Amerika en zagen ook een mooie Patagonia vakantie. De vakantie zou een combinatie zijn van steden en Patagonia bezoeken, dit was precies waar wij op zoek naar waren. Tijdens de reis zouden we Buenos Aires bezoeken, een cruise maken door de gletsjers en nationale parken bezoeken. Dit klonk erg goed en kwam overeen met wat wij op onze wensenlijst hadden geschreven. De reis zou niet goedkoop zijn, maar dat wisten we van te voren. We hadden geld opzij gezet en vonden het bedrag waard voor onze Patagonia vakantie. We konden de reis boeken met ze tweeën en een vertrek datum uitkiezen. We besloten om direct de reis te boeken en keken er al erg naar uit.

Een onvergetelijke vakantie

Onze Patagonia vakantie was een geweldige ervaring en onvergetelijk. De reis was erg goed geregeld en we hebben veel mooie dingen gezien. We wisten van te voren precies wat we gingen doen en de communicatie was goed. Het was een goede combinatie van steden en natuur. Patagonia is erg mooi en de moeite waard om te bezoeken. Onze reis beviel erg goed en voor een Patagonia vakantie kunnen wij Atacama aanraden.

  • Atacama biedt verschillende reizen aan
  • Ze hadden onze ideale vakantie 
  • We konden samen reizen
  • De reis was geweldig
  • De communicatie was goed