Nolin

Sinds 2000 is Nolin actief als uitgever van verschillende publicaties. Nolin is geen standaard uitgeverij, maar een uitgeverij met oog op maatschappelijke stichtingen en organisaties. De publicaties die Nolin ontwikkelt worden voornamelijk gemaakt voor stichtingen, organisaties en verenigingen die hier zelf geen financiële middelen voor hebben. Voor hen zijn deze publicaties dan ook gratis dankzij het SponsorPublicatieConcept. Juist voor deze klanten is goede marketing van groot belang, omdat op deze manier de donaties en vrijwilligers kunnen worden binnengehaald waarvan zij afhankelijk zijn.

Het werk van Nolin

Nolin maakt al jaren diverse publicaties. Hierbij kan het gaan om eenmalig drukwerk, zoals visitekaartjes of posters, maar ook terugkerend drukwerk, zoals magazines, kan bij Nolin worden gerealiseerd. Dankzij ons SponsorPublicatieConcept kunnen klanten zonder budget toch gebruik maken van de voordelen die een goede marketingmix hen biedt. Het SponsorPublicatieConcept houdt in dat de medewerkers van Nolin sponsoren uit de omgeving zoeken die bereidt zijn om de publicatie deels te financieren. In ruil voor een bijdrage krijgt de sponsor een nette naamsvermelding in de publicatie. Dankzij dit concept is de publicatie dan ook gratis voor onze klanten.

Nolin zoekt niet alleen deze sponsoren voor zijn klanten, maar assisteert de klant van het begin tot aan het einde. Zo heeft Nolin medewerkers in dienst die gespecialiseerd zijn op het gebied van design en communicatie en kan Nolin het drukken van de publicatie en het verspreiden hiervan verzorgen. Zo wordt de klant volledig ontlast, terwijl wel aandacht wordt besteed aan de wensen en eisen die ze hebben met betrekking tot de publicatie. Nolin vindt het natuurlijk niet alleen van belang dat de publicatie gratis wordt verzorgd, maar streeft ook altijd naar het perfecte eindresultaat voor de klant.

Vele jaren ervaring met vele tevreden klanten

Dankzij de ervaring die Nolin in de loop van de jaren heeft opgebouwd kunnen wij u goed adviseren over hoe klanten op de juiste manier bereikt worden. Ondanks de opkomst van internetmarketing blijft drukwerk een belangrijke rol spelen in de marketingmix. Door goed drukwerk wordt de klant zelfs beter bereikt dan via internetmarketing, omdat deze vaak beter gelezen worden en minder snel verdwijnen uit het zicht van de ontvanger. Natuurlijk is het, zoals bij iedere vorm van marketing, van groot belang dat het drukwerk aansluit bij de ontvanger. Nolin is expert op dit gebied en weet precies hoe u uw imago bij uw doelgroep het beste overbrengt. Vele klanten gingen u al voor. Zo heeft Nolin in het verleden al publicaties verzorgd voor onder andere Stichting Hart in Actie, Stichting Oppepper4all en vereniging Hartsdromen.nl.

Wilt u ook werken bij Nolin en zo bijdragen aan mooie publicaties voor maatschappelijke stichtingen en organisaties? Dan heeft Nolin regelmatig vacatures. Ook bieden wij daarnaast, als SBB erkend stagebedrijf, stageplekken voor leerlingen uit het MBO, waar veel wordt geleerd over de verschillende onderdelen in ons bedrijf. Zo vertelt één van de voormalig stagiaires van Nolin: “Ik heb veel werkervaringen opgedaan bij Nolin, ook merkte ik vooral dat het eigenlijk een grote familie is”. Kortom is Nolin een bedrijf waarbij op een ontspannen manier wordt gewerkt naar een mooi en kosteloos eindresultaat voor onze klanten