Office manager Rotterdam

Wanneer u de administratie ziet opstapelen, dan kunt u de tijdelijke office manager Rotterdam inhuren van Van Bergeijk Office Support. Jessica van Bergeijk is als office-support specialist inzetbaar voor diverse werkzaamheden op het gebied van officemanagement. Door haar ervaring als managementondersteuner, officemanager en projectcoördinator is zij voor meerdere werkzaamheden inzetbaar. Of het nou gaat om het versturen van grote mailings, het samenstellen van presentaties en het nabellen van offertes. Dit zijn allemaal werkzaamheden die om veel redenen kunnen blijven liggen. Zeker voor kleine bedrijven en zzp-ers is er weinig tijd te vinden voor administratieve werkzaamheden. Ook voor deze ondernemers staat deze office manager Rotterdam klaar om de administratie op orde te krijgen. Veel moeten zij alleen uitvoeren en meestal is office management niet een deel van hun business. Het is een onderdeel dat vaak op het laatste moment nog aangepakt moet worden. Hoewel u wellicht hart heeft voor uw onderneming, ligt uw hart minder bij de administratie zelf. Hierdoor kunnen veel zaken achterlopen, met als gevolg dat u er steeds meer tegenop gaat zien om de administratie aan te pakken. Met de ervaring in officemanagement kan deze office manager Rotterdam niet alleen de administratie van u overnemen, maar ook hier orde in scheppen. Wellicht dat het voor u dan prettiger wordt het zelf te doen, of u laat uw gehele administratie aan haar over.

Office manager Rotterdam, de oplossing voor uw bedrijf

Lees op vanbergeijkofficesupport.nl wat een office manager Rotterdam kan bijdragen aan uw bedrijf. Wanneer de zaken goed gaan, gaat dit gepaard met veel administratie. Zowel uzelf als uw klanten gaan er profijt van hebben als deze administratie goed bijgehouden is. Regelmatig wordt u hier ook op gewezen dankzij de belastingdienst. Die zullen regelmatig de cijfers van u vragen aan de hand van de aangifte. In zo’n geval is het prettig als u facturen en offertes overzichtelijk hebt. Een office manager Rotterdam kan onder meer ervoor zorgen dat de offertes worden opgevolgd met de klanten. Zo kan contact met ze opgenomen worden, om te vragen hoe het staat met de werkzaamheden. Andere werkzaamheden waar de office manager Rotterdam voor in te zetten is, zijn:

  • Telefoonbehandeling
  • Correspondentie, zowel ontvangen als versturen
  • Documentatiebeheer
  • Facilitaire zaken

Ook als u een groter bedrijf runt en de huidige office manager tijdelijk niet werkzaam is op de werkvloer, dan kan Van Bergeijk Office Support ingeschakeld worden. Naast ervaren is Jessica van Bergeijk ook zeer flexibel in de omgang. Zij weet snel haar plek te vinden in een bedrijf en daardoor kan zij de werkzaamheden snel overnemen die wat betreft officemanagement zijn blijven liggen. Naast het uitvoerende deel, is zij ook beschikbaar om u te adviseren in het opzetten van uw officemanagement. Graag gaat zij met u in gesprek om ervoor te zorgen dat uw administratie georganiseerder wordt. Naast het overnemen van de werkzaamheden kan zij als office manager Rotterdam ook adviseren bij de inrichting of herinrichting van het secretariaat.

Maak een afspraak om kennis te maken

Natuurlijk moet u als bedrijf beoordelen of deze office manager Rotterdam geschikt is voor uw organisatie. Zeker als zij ook ingezet gaat worden als project support waarbij ze juist met veel medewerkers te maken gaat krijgen. Hoewel zij graag snel aan de slag gaat en snel haar weg kan vinden, is het voor te stellen dat u eerst kennis wilt maken met deze office manager Rotterdam. U zult zien dat zij een enthousiaste persoonlijkheid is die graag de handen uit de mouwen steekt. Neem via de website vanbergeijkofficesupport.nl contact met haar op om erachter te komen wat zij voor u en uw organisatie kan betekenen.