Onze privé spa in Noord-Holland regelt het voor u

Wilt u genieten van een prachtige privé spa in Noord Holland, dan bent u bij Spa 1001 aan het juiste adres. De prachtig ingerichte ruimtes met een ruim scala aan arrangementen zorgen voor alle ontspanning die u nodig heeft. Onze privé spa in Noord-Holland zorgen ervoor dat u op uw wenken bediend wordt, waarbij u zelf geen programma hoeft op te stellen. Zo kunt u alleen of met uw partner genieten van een dagje weg zonder daarbij gestoord te worden door andere mensen in onze privé spa in Noord-Holland. Profiteer daarom nu van de verwenning voor uw lichaam en geest bij Spa 1001. Tegen aantrekkelijke tarieven huurt u bij ons een privé spa in Noord-Holland waar u van alle gemakken voorzien bent. Ontdek alle mogelijkheden nu zelf en geniet van uw vrije dag waarin u even niet hoeft te denken aan alles dat nog gedaan moet worden.

Reinig uw lichaam in onze privé spa in Noord-Holland

Bij onze privé spa in Noord-Holland heeft u alle ruimtes voor uzelf en bijvoorbeeld uw partner. Dit zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van ontspanning en de stilte. Wij bieden:

  • Volledige arrangementen waarbij u zelf het programma niet hoeft samen te stellen.
  • Een goed bereikbare spa in Amsterdam, waar u voor de deur kunt parkeren.
  • Minimaal 2,5 uur optimaal genieten.
  • Eenvoudig zelf kiezen of door ons een arrangement samen laten stellen.

Zo hebben wij verschillende arrangementen, speciaal op maat gemaakt. U kunt hier kiezen tussen een Good Morning arrangement, een dag weg speciaal met uw partner, een arrangement voor u en uw vriendinnen of een arrangement voor een privéfeest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een babyshower of vrijgezellenfeest. Waarin u niet alleen geniet van alle aandacht die rondom u gevestigd is, maar ook van de heerlijke faciliteiten van nze privé spa in Noord-Holland. Naast dat het heerlijk is om alle dagelijkse dingen even van u af te zetten, is een dagje spa ook goed voor uw gezondheid. Tijdens onze arrangementen in onze privé spa in Noord-Holland reinigt u uw lichaam van binnen en buiten. U verliest namelijk veel vocht en afvalstoffen en drinkt veel water om het vocht weer aan te vullen. Dit leidt niet alleen tot een optimale reiniging, maar leidt ook tot een zachte huid. Daarnaast daalt ook uw bloeddruk in de sauna. De warmte zorgt voor een verwijding van de bloedvaten, waardoor het bloed meer ruimte krijgt om te stromen. Als u vervolgens weer afkoelt, vernauwen de bloedvaten en stijgt uw bloeddruk langzaam weer. Kijk snel op https://www.spa1001.nl/ welke mogelijkheden onze privé spa in Noord-Holland heeft en welk arrangement het beste bij u past. Zo geniet u altijd van de dag die u zelf wilt, waarbij u even kunt ontsnappen van het gehaaste leven buiten de muren van onze spa.

Spa 1001 is uw wellness

Spa 1001 is een spa wellness gevestigd in Amsterdam. Wij hebben verschillende ruimtes waarin u optimaal kunt genieten van een relaxdag. Een groot voordeel is dat wij dagelijks geopend zijn met ruime openingstijden, waardoor u alle tijd heeft. Reserveren doet u gemakkelijk via de website. Komt u vaker? Dan kunt u ook een rittenkaart kopen of vaste klant worden. Met een rittenkaart krijgt u op elk bezoek 15% korting en bij vaste klant krijgt u na ieder vijfde bezoek 50% korting op uw bezoek. Wilt u meer weten over deze mogelijkheden of de andere opties die wij bieden? Neem dan contact op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.