Moet je versnellingsbak vervangen worden? 

Wanneer je een tweedehandse auto koopt, weet je natuurlijk nooit precies hoe de auto eraan toe is. Je kent de vorige eigenaar niet en weet niet hoe die met de auto is omgegaan. Het kan dan zijn dat de versnellingsbak defect is, door het niet zorgvuldig gebruiken ervan. Wanneer je versnellingsbak vervangen moet worden, schakel dan Euro Transmissie in. Euro Transmissie kan voor jou je versnellingsbak vervangen op een professionele wijze, tegen een laag tarief. 

Laat je versnellingsbak vervangen door Euro Transmissie 

Een defecte versnellingsbak is natuurlijk ontzettend vervelend. Je doet je auto er ontzettend veel schade mee wanneer je besluit om door te rijden met een defecte versnellingsbak en het is bovendien ook nog eens erg onveilig. Zelf heb ik dat ook meegemaakt. Ik had een tweedehandse auto gekocht via Marktplaats. De auto zag er keurig uit en was recentelijk nog Apk gekeurd. Ik inspecteerde de auto grondig toen ik deze op kwam halen. Ik kon zo op het eerste gezicht geen mankementen vinden. Volgens de vorige eigenaar was er ook altijd zorgvuldig met de auto omgegaan. Ik besloot de auto te kopen omdat ik ervan uitging dat de auto in orde was. Ik reed ermee naar huis en ook toen kon ik niets aan de auto merken. Hij reed ontzettend soepel. De remmen werkten goed en de versnellingen deden het ook allemaal naar behoren. IK was zeer tevreden over mijn aankoop. Toen ik echter een paar weken later de auto weer opstartte en ermee naar mijn werk wilde rijden, merkte ik iets vreemds. De auto maakte een vreemd geluid en reed lang niet meer zo soepel als hij eerst deed. Ik besloot om niet meer met de auto naar het werk te gaan, maar de bus te pakken. Toen ik thuiskwam van het werk, vroeg ik mijn buurman of hij eens naar de auto kon kijken. Hij heeft erg veel verstand van auto’s en kan misschien achterhalen wat het probleem is. Hij onderzocht de auto en kwam na een tijdje tot de conclusie dat de versnellingsbak waarschijnlijk defect is. Hij gaf aan dat de versnellingsbak vervangen moest worden en dat ik zo niet met de auto verder moest rijden. Ik kon het beste de versnellingsbak vervangen bij Euro Transmissie, zei hij. Euro Transmissie kan tegen een lage prijs en op een professionele wijze mijn versnellingsbak vervangen. Euro Transmissie biedt verschillende diensten aan, wat betreft de versnellingsbak van je auto: 

  • Versnellingsbak vervangen 
  • Versnellingsbak repareren 
  • Versnellingsbak reviseren 

Ik had dus op aanraden van mijn buurman meteen contact opgenomen met Euro Transmissie. Zij gaven aan dat ik even langs kon komen om de versnellingsbak na te laten kijken. Op hun advies kwam ik langs en na een korte checkup kwamen ze erachter dat de versnellingsbak inderdaad een aantal defecte onderdelen had. Zij gaven aan dat ze deze binnen een dag konden vervangen tegen een scherp tarief. Daar ging ik uiteraard mee akkoord en de volgende dag kon ik mijn auto weer ophalen. 

Neem contact op of vraag een offerte aan 

Mijn auto rijdt weer soepel en er komen geen rare geluiden meer vanaf. Moet jij ook je versnellingsbak vervangen? Laat dit dan doen bij Euro Transmissie. Zij vervangen deze op professionele wijze voor je en weten altijd een scherpe prijsopgave voor je te maken. Kijk op http://eurotransmissie.nl/v2/versnellingsbak-vervangen/ voor meer informatie of neem via http://eurotransmissie.nl/v2/ contact op voor een offerte. Als je auto rare geluiden maakt, niet meer zo fijn rijdt als hij voorheen deed of als je om een andere reden denkt dat je versnellingsbak defect is, aarzel dan niet en laat je versnellingsbak vervangen. Lees meer…