Op zoek naar een accountant in Hengelo

Begin dit jaar ben ik een bedrijfje gestart en ben tot nu toe blij met deze keuze. Het was voor mij een grote stap en ik vond het soms lastig dat ik alles zelf uit moest zoeken. Een van de dingen waar ik graag meer hulp bij had gehad was mijn boekhouding. Gelukkig vond ik een accountant in Hengelo die mij hiermee heeft geholpen. De samenwerking met de accountant van Beersen & Grandiek was zeer prettig en hij heeft mij veel zorgen ontnomen. Na bij studie ben ik direct begonnen bij een groot bedrijf in Amsterdam. Ik heb daar bijna vijf jaar gewerkt en heb het daar altijd naar mijn zin gehad. Het laatste half jaar had ik echter het gevoel dat ik vast zat, omdat ik niet meer groeide en niet wist wat ik hierna wilde doen. Ik had door de jaren heen veel verschillende projecten uitgevoerd en ik merkte dat al het werk op elkaar begon te lijken. Ik was toe aan vernieuwing, maar ik wist niet meteen wat ik wilde. Tijdens een vakantie dacht ik na over mijn toekomst en ik wilde graag de stap naar het ondernemerschap zetten. Ik had altijd al het gevoel dat ik ooit een eigen bedrijf zou starten, maar ik wist niet waarin. Ik heb altijd een passie voor wijn gehad en veel vrienden vragen mij welke wijn ze moeten kopen en daar wilde ik meer mee doen. Ik wilde graag goede wijnen inkopen voor liefhebbers en hun elke maand een nieuwe wijn aanbieden. Veel vrienden en kennissen waren enthousiast over het idee en ik besloot om de gok te wagen. Ik kreeg veel energie van het zoeken naar goede wijnen en nieuwe klanten, maar de boekhouding bijhouden was voor mij erg lastig. Na een paar maanden leek het mij beter om een accountant in Hengelo te zoeken, zodat ik geen zooitje van mijn boekhouding zou maken. 

Een goede accountant in Hengelo gevonden 

Online zocht ik naar een accountant in Hengelo en ik vond verschillende bedrijven in de buurt. Ik wilde dat iemand mij kon helpen met mijn belastingaangifte en administratie en zocht naar een accountant in Hengelo die niet te duur was. Ik had een kennismakingsgesprek aangevraagd bij drie bedrijven, zodat ik mijn situatie on bespreken en er achter kon komen hoe deze bedrijven mij konden helpen. Ik merkte dat ik het prettigste gesprek had met de accountant van Beersen & Grandiek, deze man was zeer betrokken en hun prijzen waren ook erg goed.

Controle over mijn boekhouding en administratie

Met de hulp van mijn accountant in Hengelo heb ik nu controle over mijn administratie en boekhouding. De samenwerking is erg prettig en ik kan altijd langskomen om mijn vragen te stellen. Door de controle heb ik meer rust en het is goed om te weten hoe mijn bedrijf ervoor staat. Ik ben erg blij met de hulp van BeersenGrandiek.nl en kan dit bedrijf aanraden:

  • De samenwerking met mijn accountant in Hengelo is erg prettig
  • Ze hanteren goede prijzen en zijn zeer betrokken
  • Ik kan altijd langskomen met vragen
  • Ik heb nu controle over mijn boekhouding en administratie