Op zoek naar haarden in Delden?

Bent u op zoek naar haarden in Delden? Dan bent u bij Doldersum’s aan het juiste adres. Hier bieden ze een groot assortiment aan verschillende soorten haarden, zoals open haarden en inbouwhaarden.

Geschikte haarden te Delden

Bij Doldersum leveren ze twee soorten haarden, die beiden verkrijgbaar zijn in hout- en gasgestookte versies:

  • Open haarden
  • Inbouw haarden

Een open haard kunnen ze bij Doldersum speciaal voor u op maat maken. Dit is mogelijk, omdat u bij een open gestookt vuur niet gebonden bent aan een vaste maat. Op deze manier kunt u zelf een open haard ontwerpen die helemaal aan uw wensen voldoet. Zij zullen dit voor u realiseren en installeren bij u thuis. Zoekt u een partij dat het onderhoud voor u regelt? Ook daarvoor kunt u goed bij ons terecht. Voor allerlei soorten haarden te Delden kunt u dus bij Doldersum’s terecht. Een inbouwhaard is zuiniger en veiliger dan een open haard. Bovendien heeft het een andere uitstraling dan een open haard. Wanneer u kiest voor een inbouwhaard van hout, dan ervaart u echt het knisperende vuur en de specifieke geur. Een houtkachel is tevens milieuvriendelijker. Het voordeel van een gasgestookte haard ten opzichte van een houthaard is dat deze minder onderhoud nodig heeft en gemakkelijk te bedienen is. Simpel gezegd is het een gemakkelijk optie die bovendien een lange levensduur heeft. Twijfelt u of u voor een haard gaat die van hout of gas gemaakt is? De specialistische medewerkers bij Doldersum’s geven u graag een passend advies bij de aanschaf van een haard. Neem gerust eens vrijblijvend een kijkje in hun showroom en bekijk de verschillen in haarden. Bent u benieuwd naar de haarden in de buurt van Delden? Bezoek dan eens de showroom om te zien welke haard het beste bij uw smaak en interieur past. Ze adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, zodat u alle opties kunt overwegen.

Doldersum’s kachel- en schoorsteen techniek

Doldersum’s levert degelijke, goede houtkachels, gashaarden en schouwen. Ook voor de aanleg van een rookkanaal kunt u bij hen terecht. Betrouwbaarheid is een begrip waar ze bekend om staan in de regio Twente. Wanneer u ze wilt bezoeken, is het aan te raden om eerst telefonisch contact op te nemen via 074-2912983. Ze zijn geopend tijdens kantooruren, daarbuiten op afspraak. Als u dus haarden zoekt in Delden, Hengelo, of ergens anders in de omgeving, dan moet u absoluut bij Doldersum’s zijn. Ze verkopen haarden van onder andere:

  • Bell fires
  • Barbas
  • Wiking
  • Contura
  • Jotul
  • Kal-fire
  • Scan

En nog veel meer. Zoekt u in plaats van haarden juist kachels in Delden? Ook dan bent u van harte welkom bij de showroom van Doldersum’s die zich bevindt in Hengelo. U vindt er allerlei diverse kachels die ook zowel hout- als gasgestookt zijn. De deskundige medewerkers adviseren u ook bij kachels graag over de verschillende mogelijkheden. Ze houden ons bezig met de nieuwste trends en vertellen u daar graag alles over. Een groot voordeel van Doldersum’s is de hoge kwaliteit. Kwaliteit staat bij hen altijd voorop en dat zult u ervaren wanneer u één van onze kachels, haarden of schouwen koopt. Naast de kwaliteit bieden ze u een klantvriendelijke service. Dit zult u merken aan de professionele medewerkers die u helpen. Zowel bij het adviseren als bij het installeren van bijvoorbeeld de schouwen of haarden in Delden zult u een prettige manier van communiceren ervaren. De specialisten werken al jarenlang met schouwen, gashaarden en houtkachels en kunnen u daarom erg goed helpen en adviseren.

Lees meer…