Zoekt u een professioneel incassobureau?

Ons bedrijf heeft een aantal klanten dat nooit betaalt. Dat is heel erg vervelend omdat wij zo veel inkomsten mislopen. Wij hebben hen al meerdere keren gesommeerd om te betalen, maar wat wij ook doen, wij hebben nog nooit een rooie cent van ze ontvangen. Wij hebben inmiddels onze leveringen aan deze bedrijven stop gezet omdat wij onszelf niet langer meer in de problemen willen werken. Wij hebben vervolgens gekeken of wij ergens een goed incassobureau in de arm konden nemen. Wij hadden namelijk het idee dat wanneer wij een goed incassobureau konden vinden, deze ons misschien konden helpen om ons probleem op te lossen. Wanneer zij namelijk als incassobureau achter ons geld aan konden gaan, konden wij ons richten op ons bedrijf. Wij hebben het namelijk erg druk en wij kunnen daarom niet heel veel aandacht besteden aan klanten die ons niet betalen. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar een incassobureau dat ons goed zou kunnen helpen. Wij wisten niet waar wij een goed incassobureau konden vinden aangezien wij nog nooit met een dergelijk bureau hebben gewerkt. Wij hebben daarom gekeken op diverse fora waar wij een goed incassobureau konden vinden en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van Credifin-Nederland.nl. Deze mensen zijn alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar een professioneel incassobureau. Zij hebben namelijk vele jaren ervaring binnen hun vakgebied en bovendien hebben zij heel goede recensies weten te ontvangen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en dus wilde ik graag met dit incassobureau gaan samenwerken. Ik heb daarom meteen even contact met hen opgenomen om te horen wat zij voor mij konden betekenen en ik kreeg te horen dat ze veel voor mij konden betekenen. Dat was prettig om te horen omdat ik het geld goed kon gebruiken. Het fijne was dat dit incassobureau ook meteen voor mij aan de slag kon gaan. 

Dit incassobureau had ons geld zo binnen

Toen wij de mensen van dit incassobureau hadden uitgelegd wat ons probleem was, hebben zij meteen actie ondernomen om het geld te innen. Dat was heel erg prettig omdat wij, zoals ik in het voorgaande reeds aangaf, het geld goed konden gebruiken. Bovendien is het nou eenmaal ook ons recht om ons geld te ontvangen. Vandaar dat ik blij ben dat dit incassobureau voor ons aan de slag is gegaan. Binnen drie weken hadden wij het geld op onze rekening staan. De kosten die dit incassobureau rekende, waren voor rekening van de betaler dus wij hebben er geen euro voor hoeven te betalen om ons geld binnen te krijgen. Dat was heel erg prettig. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben genomen want zij hebben ons heel erg goed geholpen. Wij hadden ons geld heel snel binnen en wij hebben daar niets voor hoeven te betalen. Kortom:

  • Dit bedrijf zorgt dat je je geld snel binnen hebt
  • Dit bedrijf gaat meteen voor je aan de slag
  • De kosten van dit bedrijf worden volledig verhaald op degene die moet betalen 

Wij raden Credifin Nederland van harte aan.