Plaats lichtstraten voor meer natuurlijk licht in uw woning

Wellicht kent u het wel. U heeft een plat dak, waar vrijwel geen natuurlijk licht doorheen komt. Hierdoor oogt een kamer al snel somber. Ter Huurne plaatst daarom lichtstraten, waardoor uw ruimte de lichtinval krijgt die het verdient. Onze lichtstraten sluiten altijd mooi aan op uw woning of bedrijfspand, doordat u uit veel verschillende opties kunt kiezen en de lichtstraten geheel naar wens kunt samenstellen. De meest voorkomende constructies bij onze lichtstraten zijn:

  • Zadeldaken
  • Lessenaarsdaken

Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de kleur en vorm, maar ook aan verschillende sfeer- en uitstralingsmogelijkheden. Zo kunt u er samen met ons voor zorgen dat uw lichtstraten precies zijn zoals u deze wilt hebben. Daarbij is alles altijd van de beste kwaliteit en zijn alle lichtstraten voorzien van onderhoudsvrije aluminium profielen die worden voorzien van een poedercoating in elke gewenste RAL kleur zonder meerprijs. Hierbij kunt u er ook voor kiezen om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Lees daarom snel wat Ter Huurne voor u kan betekenen.

Lichtstraten met een persoonlijke touch

Als u voor onze lichtstraten kiest, kunt u uit verschillende modellen kiezen. Zo is er een zadeldak lichtstraat, die veelal in het midden van een plat dak gemonteerd wordt. Hierdoor behoudt u symmetrie in uw plafond en heeft u toch het natuurlijke licht dat naar binnen valt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een lessenaarsdak lichtstraat te laten plaatsen. Deze worden meestal direct aan de gevel gemonteerd. Een lessenaarsdak lichtstraat wordt vaak gebruikt boven tuindeuren in een plat dak. Alle lichtstraten worden op maat gemaakt. Hij is namelijk in alle afmetingen te bestellen, zoals bijvoorbeeld over de volle breedte van uw aanbouw of juist veel smaller. Naast bovengenoemde lichtstraten, hebben wij nu ook een nieuw model: de lessenaarsdak lichtstraat deluxe. Deze lichtstraat bestaat uit een glasplaat, die in een geïntegreerde dakopstand gefabriceerd wordt. Hierdoor zijn er geen dakliggers meer in het zicht en krijgt u de maximale lichtopbrengst binnen. Een goede uitkomst als u uw oude plastic lichtkoepel wilt vervangen. Al onze lichtstraten worden in onze eigen fabriek gemaakt, waardoor niets onmogelijk is. Alles moet uiteindelijk goed in verhouding staan met de ruimte waarin deze gesitueerd wordt.

De beste prijs-kwaliteit verhouding bij Ter Huurne

Ter Huurne is uw bedrijf als u een lichtstraat wilt zetten. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, fabriceren, leveren en monteren van ieder soort lichtstraat door heel Nederlands en het grensgebied in Duitsland. Bij ons bent u gegarandeerd van kwaliteit en duurzaamheid voor een goede prijs. Wij investeren namelijk veel tijd in de ontwikkeling en het optimaliseren van producten, waardoor wij u de best mogelijke producten kunnen aanbieden met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. U kunt onze producten altijd in onze showroom in Haaksbergen komen bewonderen, waarin u de verschillende modellen in een oogopslag kunt zien en kunt kijken wat het beste bij uw woning past. Op terhuurnebv.nl vindt u een kleine samenvatting van onze producten. Dit is pas het topje van de ijsberg. Onze adviseurs kunnen u daarom bijstaan met een vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Als u naar onze showroom komt, neem dan een schets mee van de ruimte waarin de lichtstraat geplaatst dient te worden. Zo kunnen wij direct de beste oplossing voor u vinden en de eventuele mogelijkheden met u bespreken. Daarna kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, die geheel gebaseerd is op uw wensen en woning. Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar.