Plastidip

Vind jij de meeste auto’s er ook maar saai uitzien? Kies jij liever voor een opvallende kleur of een leuk patroon? Dan is plastidip net iets voor jou! Veel mensen die hun auto graag zouden willen pimpen, zien hier vanaf omdat het daarmee vaak een stuk lastiger wordt om de wagen nog eens te verkopen. Want laten we eerlijk zijn, veel mensen houden niet van heel bijzondere kleuren of van een tekening in diverse kleuren op hun voertuig. Zij willen gewoon een effen gekleurde lak er op hebben en dan nog het liefst in zwart, grijs, rood of blauw. Het voordeel van het werken met plastidip, is dat je dit er heel eenvoudig weer af kunt halen en dat de originele laklaag in goede staat hieronder vandaan komt. Dit geeft jou dus de mogelijkheid om je helemaal uit te leven op jouw voertuig en deze er uit te laten zien op een manier die jij mooi vindt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat jij hem nooit weer zou kunnen verkopen. Dat is dus een stuk handiger dan kiezen voor een nieuwe laklaag, die je weer over moet spuiten om tot een neutrale kleur te komen. Plastidip is dus een ideale oplossing voor wie het uiterlijk van zijn wagen drastisch wil veranderen!

Plastidip heeft diverse voordelen

Het mag dus duidelijk zijn dat het gebruik van plastidip een groot voordeel heeft ten opzichte van een nieuwe laklaag, in de zin dat het weer te verwijderen is. Maar behalve de verwijderbaarheid zitten er nog meerdere voordelen aan het product. Zo kun je het bijvoorbeeld ook gebruiken voor het interieur, doordat het toepasbaar is op:

  • glas
  • hout
  • rubber
  • plastic

Ook de binnenkant van jouw wagen kun je op deze manier dus helemaal pimpen, zonder dat je hiermee de verkoopwaarde drastisch vermindert. Een ander groot pluspunt van plastidip, is dat het de levensduur van de carrosserie verlengt. Er hoeft normaal gesproken maar een klein krasje in de laklaag te komen, of je loopt al het risico op het ontstaan van roest en daarmee aantasting van de sterkte van het geheel. De rubberlaag voorkomt dat de laklaag snel beschadigt, doordat het niet snel scheurt en zeer flexibel is. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over zaken als vogelpoep, weersomstandigheden en strooizout die de laklaag aan kunnen tasten en zo voor beschadiging kunnen zorgen. Daar komt nog eens bij dat plastidip ook een isolerende werking heeft, wat natuurlijk vooral in de winter erg prettig is. Al met al genoeg reden dus om hiervoor te kiezen!

Paint Dip Center

Ben jij overtuigd geraakt van de voordelen die plastidip te bieden heeft en overweeg je om hier zelf mee aan de slag te gaan? Dan ben je bij Paint Dip Center helemaal aan het juiste adres! Zij verkopen namelijk alles wat je nodig hebt om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Dat begint natuurlijk met een ruime keus aan kleuren, zodat jij precies die kleuren uit kunt kiezen die jij het mooist vindt. Daarnaast is het zo dat je niet zomaar met plastidip aan de slag kunt gaan, je hebt daar wel de nodige toebehoren voor nodig. Zo heb je bijvoorbeeld afplaktape en afdekfolie nodig, om te voorkomen dat ook je ruiten helemaal vol komen te zitten met een rubberlaag. Ook is het verstandig om gebruik te maken van goede reinigingsproducten, zodat het goed blijft zitten op de lak. En het dragen van een masker tijdens het spuiten is ook altijd aan te raden. Wat je ook maar nodig hebt voor het werken met plastidip, bij Paint dip Center kun je het allemaal bestellen!