Q consult is het bedrijfskundig adviesbureau bij uitstek

Er zijn vele trainingen en cursussen ontwikkeld om een bedrijf beter te laten draaien. Als werkgever binnen verschillende afdelingen en lagen is het niet zo vreemd dat u daarom zo nu en dan een Agile, Scrum of Lean Six Sigma training wilt of moet volgen van de baas. Bent u diegene die dit coördineert? Kijkt u dan eens op de website van ons bedrijf Q consult. Want op qcpp.nl zult u zien dat we qua trainingen van alle markten thuis zijn. Wij van Q consult nodigen elk bedrijf uit dat zijn internet processen wil optimaliseren of de communicatie wil verbeteren van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere trainingen. Dankzij deze certificaten vergroot u ook nog eens de kans op de arbeidsmarkt en kunt u wellicht promotie maken binnen uw bedrijf.

  • Hebt u het idee dat diverse processen beter kunnen? Moeten ze gestroomlijnd worden zodat ze efficiënter worden waardoor u op kosten kunt besparen?
  • Of is er een probleem met de communicatie tussen uw personeel en uw klanten?
  • Bent u als projectleider verantwoordelijk voor een veranderproces waarbij diverse afdelingen binnen het bedrijf worden gereorganiseerd?

In al deze gevallen is het verstandig om contact op te nemen met Q consult. Want Q consult kan u naast het geven van diverse trainingen ook adviseren. Er lopen diverse coaches bij ons rond die dergelijke processen kunnen initiëren en begeleiden.

Processen optimaliseren dankzij de cursussen van Q consult

Diverse bedrijven zijn u reeds voorgegaan en hebben dankzij Q consult optimaal resultaat behaald. In deze moderne tijden woelt de concurrentiestrijd ongetwijfeld ook in uw sector. U moet innoverend, duurzaam, efficiënt en ergonomisch zijn als u iets wilt bereiken. De eisen zijn door de jaren heen steeds strenger geworden en dat kan zijn tol eisen op uw personeel. Het verdelen van werk is een verantwoordelijke taak. Want als dit niet goed gebeurd, dan zitten er al snel een aantal werknemers thuis met een burn-out. Als u merkt dat het ziekteverzuim toeneemt dan is het geen slecht idee om Q consult in te schakelen. U wilt dit probleem bij de kern aanpakken en dankzij de coaches van Q consult komen wij er snel achter waar de wortel ligt. Die leggen wij voor u bloot en komen met een duidelijke oplossing. Naast het feit dat we een adviserende rol kunnen aannemen is het ook belangrijk om uzelf te ontplooien. In Waardenburg kunt u diverse trainingen volgen zoals Agile Scrum en greenbelt en blackbelt van Lean Sigma Six. Bij ons werk staat de ontwikkeling van uw personeel en bedrijf als geheel centraal. We hebben een oog voor het menselijke aspect en vinden het belangrijk om plezier en gezelligheid terug te brengen.

Meldt u vandaag nog aan want vol is vol

U kunt op onze website per cursus zijn of er nog beschikbare data zijn. De trainingen duren afhankelijk van het type training 3 tot 14 dagen. U vindt ons in Waardenburg dus mooi centraal gelegen in het land. Het maakt ons trouwens niet uit waar u vandaan komt want Q consult garandeert een landelijke dekking. Onze coaches reizen dan ook heel Nederland door om samen met u en uw personeel te werken aan een duurzamere en efficiëntere werkvloer waar men gemotiveerd aan de slag gaat. Leer open, eerlijk en direct te communiceren met uw klanten en zakenrelaties zodat u betrouwbaar overkomt. Wij stellen graag een plan van aanpak op en voeren het graag bij u uit. Hebt u hier nog vragen over? Bel ons dan eens op of stuur uw vragen er e-mail naar de klantenservice.