Wijnglazen bedrukken

Wil jij een betere uitstraling creëren in jouw bar of restaurant? Dan is wijnglazen bedrukken een uitstekend idee om mee te beginnen! Want wat ziet er nu professioneler uit dan drankglazen waarop jouw bedrijfsnaam of jouw logo op gedrukt staat? Natuurlijk kun je prima gebruik maken van algemene glazen, dat heeft als voordeel dat je ze altijd en overal kunt kopen en dat je geen kosten kwijt bent voor de bedrukking. Maar toch hebben bedrukte exemplaren echt meer sfeer. Wijnglazen bedrukken is echt een manier om jouw servies een extra touch te geven, om het er professioneel uit te laten zien en het mooi aan te laten sluiten bij de rest van jouw onderneming. Dat is dus zeker een reden om voor bedrukking te kiezen. Maar er is nog een reden om te kiezen voor wijnglazen bedrukken en dat is dat je op deze manier geld kunt besparen. Dit zal misschien wat onlogisch klinken, aangezien je immers extra geld kwijt zult zijn aan de drukkosten, maar uiteindelijk zul je echt meer winst draaien hierdoor en daarvoor vertellen we hieronder graag meer.

Meer winst door wijnglazen bedrukken

Hoe kan het nu dat je op deze manier meer winst maakt? Dat heeft te maken met een heel simpel gegeven, namelijk dat veel werknemers van jouw zaak de glazen waarschijnlijk altijd te vol schenken met wijn. Ga maar eens een avondje tellen hoeveel keer ze een glas kunnen schenken uit één fles. Waarschijnlijk is dit minder dan je had gedacht en berekend. Door te kiezen voor wijnglazen bedrukken kun je hier een eind aan maken. De bedrukking laat je namelijk plaatsen op de hoogte tot waar het wijnglas volgeschonken mag worden. Voor veel horecaondernemers zal deze grens liggen op 125 cc. Op die manier haal je zes glazen uit één fles. Zonder te kiezen voor wijnglazen bedrukken zal dit aantal lager liggen, waarschijnlijk op vijf. Dit is logisch, het is immers erg lastig voor je personeel om op het oog te bepalen of ze het wijnglas vol genoeg hebben of niet en om geen klachten te krijgen zullen ze eerder teveel inschenken dan te weinig. Een schenkmaat, wat de bedrukking in feite is, komt dan zeer goed van pas. Op die manier weet iedereen hoe vol de glazen mogen en zo kun jij meer winst maken op je wijnverkoop. Zo komt het dus dat wijnglazen bedrukken uiteindelijk leidt tot een hogere winst. De kosten voor het drukwerk verdien je zo dus echt ruimschoots terug!

Wijnwinst biedt goede kwaliteit

Er zitten dus diverse voordelen aan het kiezen voor wijnglazen bedrukken:

  • je creëert een professionele uitstraling
  • je maakt het je personeel gemakkelijker
  • je haalt meer winst op je drankenkaart

Reden genoeg dus om in ieder geval de mogelijkheid hiervan eens te overwegen. Om te beslissen of je dit wel of niet zult gaan doen, wil je hier natuurlijk eerst meer over weten, zoals: wat zijn de kosten, welke mogelijkheden zijn er en bij welk bedrijf kan ik het best terecht hiervoor? Een goede keus op het gebied van wijnglazen bedrukken is Wijnwinst. Zij bieden jou diverse voordelen, zoals het feit dat je bij hen uit een ruime collectie merken en modellen glaswerk kunt kiezen, zodat je iets kunt kiezen wat echt bij jouw horecagelegenheid past. Bovendien kunnen zij alle soorten logo’s drukken, waardoor zij ook met jouw bedrijfslogo goed uit de voeten zullen kunnen. Laat jij liever je bedrijfsnaam erop drukken, ook dat is natuurlijk mogelijk! Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, zij kunnen het voor jou verzorgen! Kies jij ook voor wijnglazen bedrukken? Dan moet je hiervoor dus absoluut eens contact opnemen met Wijnwinst!