Schakel het incassobureau in

Als ondernemer krijgt u er geheid een keer mee te maken: een wanbetaler. Wanneer u als ondernemer uw bedrijf start, dan hoopt u natuurlijk dat een dergelijke situatie u bespaart zal blijven, maar de statistieken laten helaas iets anders zien. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom een klant niet betaald. Van het simpelweg vergeten zijn tot het niet hebben van geld. Dit zijn vaak de situaties die eenvoudig op te lossen zijn. Bijvoorbeeld door een herinnering te sturen of door een betalingsregeling op te stellen. Er kunnen echter ook redenen voorkomen die vervelender zijn. Denk bijvoorbeeld aan het niet willen betalen van de rekening die u gestuurd heeft, omdat de klant niet tevreden is. Of misschien heeft u simpelweg wel te maken met een profiteur. Gelukkig staat u er in dit soort situaties niet alleen voor. Het is namelijk helemaal niet zo moeilijk om een incassobureau in te schakelen en hun kennis en ervaring te gebruiken om alsnog uw geld te krijgen. Een goed incassobureau dat wij u zeker kunnen aanraden is CrediFin.

  • No cure no pay
  • Transparant
  • Eenvoudig

Bij CrediFin werken ze met een no cure no pay systeem. Dit betekent dat als de klant die u nog geld verschuldigd is u niet betaald, u geen kosten kwijt bent voor het inschakelen van het incassobureau. Bij CrediFin werken ze met een zeer efficiƫnt systeem en zij kunnen er dus op vertrouwen dat zij het merendeel van de tijd de betalingen gewoon alsnog voor u binnen krijgen. Hebben zij het geld ontvangen? Dan krijgt u natuurlijk ook direct uw geld. Het fijne is dat de incassokosten door uw klant betaald zullen worden. U hoeft hier dus geen cent aan uit te geven.

De voordelen van het inschakelen van een incassobureau

Veel ondernemers vinden het inschakelen van een incassobureau vrij heftig klinken en het gebeurt dan ook vaak dat deze stap niet genomen wordt. Dit is natuurlijk zonde, want u heeft recht op het geld. U heeft er hard voor gewerkt en u bent samen met de klant tot een overeenkomst gekomen. U bent uw einde van de overeenkomst nagekomen, dan moeten zij dat natuurlijk ook doen. Daarnaast hoeft het inschakelen van het incassobureau u niets te kosten. Uw klant is zo dom geweest om u niet op tijd te betalen en dus zullen zij moeten opdraaien voor de kosten. U kunt natuurlijk in eerste instantie proberen om zelf de situatie proberen op te lossen. Het is zelfs zeer gewoon om een herinnering van een rekening te sturen. Het is zeker verstandig om dit eerst te doen voordat u een incassobureau inzet. Heeft u echter de nodige herinneringen al verstuurd? Dan is het tijd voor meer actie!

Snel uw geld ontvangen

Tegen de tijd dat u een incassobureau inschakelt, heeft u natuurlijk al lang genoeg gewacht op uw geld. U wilt niet dat dit nog heel veel langer gaat duren. Dit snappen ze bij CrediFin helemaal en daarom pakken zij uw zaak direct op. Het enige wat u hoeft te doen is u gratis aan te melden via de website van het incassobureau. Zij gaan dan zo snel mogelijk kijken naar uw zaak en wat de eventuele mogelijkheden zijn. Uiteraard stellen zij u hier volledig van op de hoogte. Via de website heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot uw incassodossier en hier kunt u precies zien hoe alles ervoor staat. Wilt u hier graag eerst meer informatie over? Neem dan contact op met de medewerkers van CrediFin. Zij vertellen u graag meer.