Snel ontharen met laser

Laser-ontharingspraktijk - Ontharen met laserVoor zowel mannen als vrouwen is het een groot probleem: iedere dag maar weer opnieuw scheren. Tuurlijk, af en toe smokkelen we wel eens een paar dagen, maar om er goed verzorgd uit te zien is het toch belangrijk dat je regelmatig alle haartjes verwijdert. Nu kun je kiezen om te scheren of te scrubben, maar ontharen met een laser gaat veel sneller en is ontzettend effectief. Je hoeft niet bang te zijn dat je huid door ontharen met een laser beschadigd raakt, dit is helemaal niet het geval! Je huid is dus helemaal veilig, het zijn de haartjes die aangepakt worden. Madeleine Duval specialiseert zich al meerdere in het ontharen met een laser. Op haar website, http://www.laser-ontharingspraktijk.nl/, leer je alles wat je moet weten over deze nieuwe technologie. Ontharen met een laser is snel, pijnloos en ontzettend effectief. Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

  • Intakegesprek
  • Behandelingen
  • De Lightsheer

Eerst voer je het intakegesprek, waarin je allerlei zaken aangeeft. Je kunt tijdens dit gesprek al je twijfels op tafel gooien en iedere vraag die je hebt zal door een deskundige medewerker worden behandeld. Tijdens dit gesprek krijg je ook een veel beter idee van hoe het ontharen met een laser precies werkt; de behandeling zelf wordt in detail besproken. Ontharen met een laser één van de meest effectieve vormen van ontharen en wordt daarom steeds vaker toegepast. Om de laser helemaal goed in te stellen vul je ook een vragenlijst in. Wanneer je iedere vraag naar eer en geweten invult zul je zien dat je minder behandelingen nodig hebt om een goed resultaat te bereiken. Je doet er dus verstandig aan zorgvuldig na te denken over de vragen en deze in overleg met een behandeld arts in te vullen. Kortom: in het intakegesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt om zelfverzekerd een behandeling te ondergaan. Na dit gesprek spreek je een bepaalde datum af waarop je behandeld zult worden. Het is belangrijk om deze datum enigszins in de toekomst te plaatsen, minimaal 4 weken, zodat je helemaal klaar bent voor de behandeling. Het is namelijk belangrijk dat je 4 weken voordat je behandeld wordt alle haartjes op je lichaam verwijderd. Zo heeft elke behandeling optimaal resultaat! Denk je erover om enkele behandelingen te ondergaan? Bij de Laser Ontharingspraktijk van Madeleine Duval krijg je alle informatie die je zoekt. Bovendien kun je hier in gesprek met professionele artsen die je precies uit kunnen leggen waarom de methode werkt. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak!

Ontharen met laser; de behandeling zelf

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? Om dit te begrijpen moet je iets meer weten over haargroei en de manier waarop ontharen met een laser werkt. Een laser zet melanine (pigment) om een warmte, waardoor de haarwortel beschadigd raakt. Deze wortel kan nu geen nieuwe haartjes meer produceren, waardoor je voor langere tijd haarvrij blijft. Ontharen met een laser werkt dus anders dan andere vormen van ontharing, je bereikt langdurig resultaat. Een haartje heeft een aantal levensfasen: de actieve groeifase, the Catagene fase en de Telogene fase. Tijdens de actieve groeifase groeien de haartjes het snelst en bevatten ze veel melanine. Deze fase duurt ongeveer 2 weken. Hierna volgt de Catagene fase, waarin de haartjes niet meer groeien maar in stand worden gehouden door het lichaam. In principe groeien de haartjes niet meer heel hard, maar ze sterven ook nog niet af. Deze fase duurt ongeveer 2 tot 4 weken. Na een week of 6 vallen de haartjes spontaan uit en begint een nieuwe haar met groeien: de Telogene fase. Zoals je misschien begrijpt is het belangrijk om de haartjes tijdens de eerste twee fasen aan te pakken. Een behandeling werkt dan het best omdat de haarwortel nog veel pigment bevat. Dit pigment wordt snel opgewarmd en de wortel gaat kapot. Nu snap je mogelijk ook waarom je meerdere behandelingen nodig hebt om alle haartjes te vernietigen: niet elk haarzakje bevindt zich op hetzelfde moment in de actieve groeifase. Door je ruim van te voren goed te scheren kun je dit proces een beetje gelijktrekken. Ontharen met een laser kost echter hoe dan ook een paar maanden tijd. Voor het ontharen met een laser wordt bij http://www.laser-ontharingspraktijk.nl/ de Lightsheer Diodelaser gebruikt. Deze laser is goedgekeurd door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing en dringt dieper door in de haarwortels dan welke andere laser ook. Ontharen met een laser was nog nooit zo makkelijk!

Hoe sneller een afspraak, hoe eerder haarvrij!

De gemiddelde patiënt heeft ongeveer 3 tot 6 behandelingen nodig voordat al het haar verdwenen is. Hoe eerder je begint, hoe sneller je van al het haar af bent. Ontharen met een laser is helemaal niet eng, vraag vandaag nog een intakegesprek aan en je kunt direct beginnen met de voorbereiding. Voor elk lichaamsdeel is een ander behandelplan nodig, bedenk dus goed welke plekken jij in de toekomst haarvrij wilt hebben! Tot slot: neem de tijd voor een behandelcyclus. Als je verwacht dat je vandaag wordt behandeld en morgen haarvrij bent dan kom je bedrogen uit. Het kan enkele maanden duren voordat haartjes definitief zijn verdwenen. Bij iedere behandeling worden meer haarzakjes uitgeschakeld, ontharen met een laser is een proces van eliminatie. Na een paar maanden zijn zo goed als alle zakjes langdurig “uitgezet”, zodat je geen last meer hebt van ongewenste haargroei. Surf snel naar de site en maak direct een afspraak!