Stickers

Bij Printdeal.be kan je allerlei soorten stickers laten maken bij Printdeal.be. Kijk op de website en je ziet een uitgebreid assortiment. Voor iedere gelegenheid is een gepaste sticker te vinden. Je vindt zelfs uitvoeringen en vormen waar je zelf nog niet eens aan gedacht hebt. Om maar niet te spreken van de verschillende kleuren en materialen die Printdeal.be beschikbaar heeft voor de stickerontwerpen. Ze kunnen gebruikt worden als promotiematerialen. Denk aan het uitdelen op evenementen of beurzen. Met een sticker geef je de bezoekers een aandenken aan uw organisatie of eigen evenement. Wat je laat afdrukken op de sticker kan aansluiting hebben op de actie of diensten die op dat moment centraal staan. Promotie ervan kan een reden zijn voor stickers laten maken bij Printdeal.be. Natuurlijk hoeft het niet per se met een actie te maken hebben. Een sticker uitdelen met alleen het logo van het bedrijf kan ook al voldoende zijn om de organisatie onder de aandacht te brengen. Een andere manier om een sticker te gebruiken is voor het verzorgen van geschenken of uitnodigingen. Met een sticker kunnen de cadeaus of enveloppen geheel in stijl gemaakt worden. Voor de ontvanger is het direct duidelijk waar het pakket vandaan komt. Met de juiste vormgeving, kleuren en ontwerp heb jij de aandacht van klanten en contacten dankzij de juiste stickers laten maken.

Stickers laten maken

Bedenk als eerste goed waarvoor stickers laten maken nodig is. Als je dit weet, dan is het makkelijker een selectie te maken uit de soorten die Printdeal.be aanbiedt. Grote en kleine formaten zijn verdeeld onder de volgende soorten:

  • Vinyl stickers, groot formaat
  • Op rol
  • Doming-stickers
  • Raamstickers
  • Autostickers
  • Vloerstickers
  • Magneetplaten

Niet alleen moet je weten voor de soort sticker waar je het voor gaat gebruiken, maar het materiaal is daarvoor ook belangrijk. Afhankelijk van waar de sticker op geplaatst gaat worden, kies jij het papier en de bewerking die ervoor zorgt dat de sticker op zijn plek blijft. Stickers laten maken kan bijvoorbeeld van polymeer vinyl. Dit materiaal blijft lang zitten en is bestand tegen weersinvloeden. Het polymeer vinyl blijft lang goed en is geschikt om een sticker buiten op te plakken. Of het nou regent, sneeuwt of stormt, de sticker blijft lang op zijn plaats zitten. Wil je gewoon jouw sticker op een map plakken of op een deur, dan is het papier ook voldoende. Dit wordt op Printdeal.be aangegeven met indoor etiketpapier, speciaal voor stickers laten maken.

Meerdere formaten

Je verwacht het niet bij stickers laten maken, maar bij Printdeal.be kan dat ook in A4 formaat. Dit is wel een enorme sticker, maar mocht je een sticker in die grootte nodig hebben, dan is het beschikbaar. Andere formaten zijn A5 tot en met A8 en A5 Large. Daarnaast zijn de vormen vierkant, cirkels, rechthoekig en ovaal beschikbaar. Bekijk in welke vorm jouw ontwerp op zijn best uitkomt. Zeker als stickers laten maken bedoeld is voor een promotie, dan kan de vorm bepalend zijn voor de uitstraling van jouw sticker. Wil je een buitensticker van vinyl dan kan je met een luxe afwerking zorgen voor een nog betere uitstraling. Deze afwerking geeft een extra laminaatlaag bij de stickers laten maken. Met mat- of glanslaminaat krijgt de full color bedrukking nog een extra bewerking om beschadiging tegen te gaan. Hetzelfde geldt voor de glossy UV-lak. Alleen biedt deze nog meer dan bescherming alleen. Stickers laten maken met deze laklaag krijgen nog een glossy luxe uitstraling. Wanneer jouw ontwerp een spetterende uitstraling nodig heeft, kies dan voor vinyl met een glossy laklaag om de aandacht te vangen van alle voorbijgangers.