Loungebanken kopen bij UrbanSofa

De grootste collectie banken, zoals loungebanken van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs vind je bij UrbanSofa. Hier vind je een ruim assortiment banken in diverse afmetingen en materialen. Van een loungebank, tot hoekbank en sofa’s, zij hebben het allemaal voor je. Je koopt een nieuwe bank niet iedere dag natuurlijk, het is daarom van belang alle mogelijkheden te bekijken voordat je overgaat tot aankoop. Welke loungebank past het beste bij jouw interieur? UrbanSofa.nl biedt een unieke collectie 2- en 3-zits banken aan die perfect passen bij iedere woonstijl. Bekijk de collectie direct online en laat je verrassen.

Een bank in jouw stijl en bekleding

De stijl van de bank en de bekleding ervan zijn altijd erg bepalend voor de algehele sfeer. Een landelijke bank heeft bijvoorbeeld ene levendige uitstraling en een moderne bank is vaak strak vormgegeven. Voor een landelijke stijl wordt vaak een natuurlijke stof gekozen, moderne banken zien we ook vaak in leder. Het grote voordeel van een stoffen bank is dat deze heerlijk zit. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je bank zelf samenstellen

De UrbanSofa collectie heeft voordelige banken in de aanbieding van de beste kwaliteit. Er zit altijd een bank tussen die aansluit op jouw wensen. Wil je meer weten over een bepaalde bank. Klik voor meer informatie op de foto van de sofa, loungebank of hoekbank van je keuze. Neem voor vragen over het kopen van je nieuwe sofa gerust contact op met UrbanSofa of een van de verkooppunten.

De beste verzorging van je loungebank

Wij snappen dat je zo lang mogelijk wilt genieten van je loungebank. Het is daarom van belang deze goed te verzorgen en onderhouden. Stofzuig je bank regelmatig om vuil en dergelijke te verwijderen. Gebruik hiervoor een hulpstuk zoals een mondstuk. Voor pluisjes zijn er handige tondeuses. Haren verdwijnen dankzij een witte katoenen klamme doek. Haal deze over de bank en de haren blijven op de doek zitten. Loungebanken met kussen moet je regelmatig opkloppen. Hiermee voorkom je het klitten van de vulling in de kussens. Vlekken verwijder je door PROclean te gebruiken. Meer weten? Neem een kijkje op de website van UrbanSofa.