Trouwauto huren te Rotterdam?

De trouwdag moet de mooiste dag van uw leven worden. Bij de voorbereiding en planning van de grote dag laat u dan ook niks aan het toeval over. Of het nou gaat om de locatie, de catering, de genodigden of de ceremonie: over alles denkt u goed na. Het gaat tenslotte om het perfecte plaatje en een prachtige trouwauto mag daarbij niet ontbreken. Kies er daarom voor om een trouwauto te huren te Rotterdam, als de ceremonie daar plaats vindt. Kijk voor meer info op huureenengelsetaxi.

Een mooie trouwauto huren in Rotterdam

Wanneer uw bruiloft plaats vindt in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam, dan kunt u vele kanten op bij het huren van een trouwauto. Vaak wordt gekozen voor oldtimers of voor luxe bolides uit het hogere segment. Prachtig natuurlijk, maar bij Huur een Engelse Taxi heeft u nog veel mooiere opties:

  • Engelse taxi
  • London cab
  • Klassieke trouwauto
  • Klassieke Austin FX4 Plus
  • Fairway Driver Taxi

Als u ervoor kiest om een trouwauto te huren in Rotterdam of omgeving, kunt u bij Huur en Engelse Taxi uit die modellen een keuze maken. De Engelse taxi zijn in twee varianten beschikbaar. U kunt kiezen voor een witte Engelse taxi met het bordeaux rode dak en chroom velgen. De tweede variant is de grijze Engelse taxi met een Engelse vlag op het dak. Ook de London cabs zijn beschikbaar in dezelfde twee kleurvarianten; grijs en wit. 

De auto’s worden bij Huur een Engelse Taxi erg goed onderhouden. Zelf rijden in zo’n karakteristieke, echte Londense taxi is natuurlijk een feestje. Maar op de grote dag heeft u als bruid of bruidegom wel iets anders aan uw hoofd dan door straten navigeren. Een trouwauto huren in Rotterdam met chauffeur is waarschijnlijk waar u naar op zoek bent. De ervaren chauffeurs kennen Rotterdam en omgeving van haver tot gort. Deze chauffeurs zijn uiteraard passend gekleed, strak in het pak. Hij of zij brengt u naar de gewenste locatie, en houdt daarbij rekening met uw specifieke wensen. Mocht u bij voorbeeld een speciale route willen volgen of tussendoor stoppen voor een fotoshoot, dan is dit bij Huur een Engelse Taxi geen enkel probleem. Voor de bruiloft wordt alles nauwkeurig overlegd en doorgesproken. Dit zorgt ervoor dat u probleemloos kunt genieten, zonder zorgen te hebben over vervoer.

Ruime trouwauto huren in Rotterdam of omgeving

Engelse taxi’s lijken op het oog kleine, lieflijke autootjes, echter is dit niet het geval. Zowel voor- als achterin is veel plek. Zo is er dus bijvoorbeeld alle ruimte voor een bruid met een weelderige trouwjurk. U hoeft u dus nooit zorgen te maken over een gebrek aan ruimte. Er kunnen zelfs meerdere personen worden meegenomen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld samen met de bruidsmeisjes en -jonkers aan te komen bij de ceremonie. De Engelse taxi’s met chauffeur of de witte trouwauto’s brengen u dus niet alleen met veel plezier van plek naar plek, maar bieden ook alle comfort en luxe waar u tijdens de trouwdag naar op zoek bent. Dit in combinatie met de prachtige uitstraling maakt een Engelse taxi een opvallende trouwauto om bijvoorbeeld te huren in Rotterdam. 

Wilt u dus een trouwauto huren in de omgeving van Rotterdam? Kijk dan direct op de site van Huur een Engelse Taxi.