Opzoek naar opslagruimte in Zwijndrecht? Easybox biedt uitkomst!

Zoekende naar een betrouwbare en veilige opslagruimte, zodat u zorgeloos uw eigendommen kunt bewaren? Misschien gaat u binnenkort verhuizen of is er thuis niet genoeg ruimte meer om uw dierbare spullen op te slaan. Een opslagbox is hiervoor een ideale oplossing! easybox bezit in onder andere Zwijndrecht grote opslaghallen op een bewaakt terrein. De opslagboxen hebben verschillende afmetingen, zodat er altijd een passende afmeting voor u bij zit!  Bekijk overzichtelijk welke opslagruimte passend is voor u via: easybox. Aan de hand van de animaties, kunt u al een goede inschatting maken hoe groot de diverse opslagruimtes zijn. 

Verwarmde opslagruimte met diverse mogelijkheden en ruime openingstijden in Zwijndrecht

In Zwijndrecht heeft easybox speciaal voor u een grote opslaghal. Naast de stevige deuren, is er tevens een uitgebreid beveiligingssysteem aanwezig. De opslagboxen worden daarmee 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten gehouden door onder andere onze geavanceerde beveiligingscamera’s. Om voor zekerheid te gaan, krijgt u een eigen toegangscode om het gebouw binnen te kunnen gaan. Daarbij ontvangt u een stevig hangslot voor uw eigen opslagbox, waardoor echt niemand anders dan u toegang heeft tot uw opslagruimte. De opslagboxen staan in een groot droge en verwarmd pand, zodat er geen schade door het weer of vocht kan ontstaan. Wat vaak als een groot nadeel wordt gezien van opslagboxen, is het feit dat er zware of een grote hoeveelheid spullen verplaatst dienen te worden. Met de transportwagens van easybox is dit echter geen bezwaar meer. Een fantastische uitkomst en helemaal gratis als u voor opslagruimte bij easybox kies! De transportwagens zijn op locatie aanwezig. 
Daarbij dienen uw spullen met zorg verplaatst te kunnen worden. Daarom bieden wij speciaal voor u goedkope verhuisdozen aan. Stevige en degelijke kartonnen dozen, gegarandeerd voordeliger dan in uw bouwmarkt. Ze zijn al aanwezig op de plaats waar u ze nodig heeft: namelijk bij uw opslagruimte in Zwijndrecht. U kunt daarom ten alle tijden hiervan gebruik maken.
Ten slotte zit niemand te wachten op beperkte openingstijden. Daarom hanteren wij van easybox in Zwijndrecht ruime openingstijden! U bent van harte welkom van 06:00 uur ‘s morgens tot wel 23:00 uur ‘s avonds. Zo kunt u wanneer het u het beste uitkomt, zeven dag per week terecht bij uw eigendommen. 

Diverse groottes opslagruimtes bij easybox in Zwijndrecht 

In ons mooie pand in Zwijndrecht zijn er verschillende afmetingen beschikbaar aan opslagruimte. De opslagruimtes variĆ«ren tussen de 1,5 tot wel 50 vierkante meter. Wij vinden het belangrijk dat de opslagbox voldoet aan uw wensen. Om u een goed beeld te geven van de verschillende groottes en u tevens zo goed mogelijk te kunnen adviseren, bent u altijd van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Gezamenlijk met onze adviseurs in Zwijndrecht, bekijkt u verschillende opslagruimtes en kunt u bespreken, welke opslagruimte het beste bij uw wensen past. Of u nu voor een bepaalde periode een opslagruimte wilt huren of voor een langere tijd. easybox biedt flexibele contracten voor elke gewenste periode. 

easybox opslagruimte Zwijndrecht: 

  • Verwarmde wind/regen vrije opslagboxen
  • 24 uur per dag en 7 dagen in de week bewaakt 
  • Ruime openingstijden, zeven dag per week, van 06:00 uur tot en met 23:00 uur
  • Gratis rondleiding en vrijblijvend advies
  • Flexibele contracten
  • Gratis transportwagens ter beschikking
  • Diverse afmetingen aan opslagruimte beschikbaar
  • De goedkoopste opslagdozen te verkrijgen
  • Schone en goed onderhouden opslagruimtes 

Wij van easybox zijn ervan overtuigd dat wij beschikken over de ideale opslagruimte voor u in Zwijndrecht. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of kom voor een gratis rondleiding en wij vinden de ideale opslagruimte voor u in Zwijndrecht: easybox.nl.