Uw ict projecten in goede banen leiden is ons vak

U kunt bij ons terecht voor een keur aan ict projecten. Bij gemboxx-ictoplossingen.nl bieden we namelijk allerlei creatieve idee├źn aan die we vervolgens kunnen omzetten in websites, intranet en andere toepassingen waarmee u de klant optimaal kunt bereiken. We richten ons daarbij voornamelijk op de overheid. Dat wil zeggen dat we de rijksoverheid kunnen helpen maar ook kleinere overheden zoals de gemeente van een bepaalde regio in het land. Onze ict projecten kunnen overigens van afstand, dus vanuit ons kantoor, worden toegepast en dat betekent dat wij een landelijke dekking kunnen garanderen. Dit bedrijf bestaat sinds 2012 maar we brengen meer dan 25 jaar aan ervaring met ons mee. Zolang werken onze medewerkers doorgaans al aan ict projecten. Maar wij blijven doorleren zodat we altijd de meest moderne snufjes kunnen toepassen. U wilt als overheidsorgaan op een duidelijke wijze contact maken met de burger in uw stad, regio, provincie of land als geheel. Een site is daarbij van groot belang want het is de snelste en vaak goedkoopste manier om grote groepen mensen mee te bereiken. Maar u moet die website vervolgens ook weer onder de aandacht brengen. Dat kan via andere media zoals magazines, tv en radio maar ook met banners, YouTube-reclames en mailservice. Wij denken ook hier graag met u over mee want het hangt van de doelgroep af welke manier u het beste kunt inzetten.

Wij nemen uw ict projecten graag uit handen

Hebt u met uw team erg veel moeite gedaan om een website te starten? Dan nemen we deze ict projecten graag van u over als het niet lukt om de burger optimaal te bereiken. We bieden u aan om IT projecten naar de klant te verbeteren. We kunnen support service bieden en we kunnen de ontwikkelomgeving voor uw team aanpassen en optimaliseren. In de vorige alinea hebben we het voornamelijk gehad naar de rol van de overheid naar de burger. In hoeverre bent u bereikbaar en kan men aan belangrijke informatie komen? Maar onze ict projecten richten zich op uw eigen team. Daarbij zoeken we naar manieren om uw team te optimaliseren. U kunt daarbij denken aan:

  • Het vergroten van de controle dat men heeft over zijn werk,
  • Hoe u meer kunt doen met minder mensen. En dat is bij noodzakelijke bezuinigingen een groot goed. Maar ook als u personeel overhoudt dat u kunt inzetten op nieuwe onontdekte terreinen!
  • Het snel en goedkoop ontwikkelen van diverse applicaties zoals een app zodat burgers uw overheidsorgaan ook met hun smartphone dan wel tablet kunnen bereiken,
  • Het continu verbeteren en optimaliseren van de primaire werkprocessen,
  • En ten slotte kunnen we ict projecten opzetten voor het verbeteren van de communicatie tussen de burger en de overheid.

U kunt enkele punten uitkiezen maar u kunt ook onze steun inroepen als u ict projecten wilt laten opzetten waarmee het hele bestel kan worden herzien. Kijk voor inspiratie naar de diverse casussen op de website.

Meer weten? Klim dan in de pen en stuur vandaag nog een e-mail

Dankzij onze ict projecten hebben we al diverse overheidsorganen in het hele land aangescherpt en verbetert. Dat betekent doorgaans ook dat de burger u sneller kan bereiken en dat u belangrijke veranderingen, bijvoorbeeld wetsveranderingen, goed kenbaar kunt maken. Wilt u graag iets meer weten over de opties die u hebt bij Gemboxx? Of bent u benieuwd of u plan omgezet kan worden in een daadwerkelijk project? Schrijf ons dan een mail of neem telefonisch contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op het kantoor te Naarden.