Verander je leven met botox

Op het moment dat het ouder worden zichtbaar begint te worden raken veel mensen (vooral vrouwen) in de stress. Dit is niets ten nadele van vrouwen of mensen in het algemeen. Ouder worden is nu eenmaal niet leuk en in de huidige maatschappij is het helemaal erg, want het schoonheidsideaal is nu eenmaal erg gericht op de jonge aantrekkelijke vrouw. Overal om je heen wordt je geconfronteerd met idealen die nauwelijks realistisch zijn. Het is al moeilijk om te voldoen aan de standaard als je jong en aantrekkelijk bent, dus op het moment dat je ouder wordt is het bijna onmogelijk. De nadruk ligt hier op het woordje ‘bijna’, want niets is onmogelijk. Er zijn namelijk mogelijkheden om je uiterlijk te veranderen en er weer fris en jong uit te zien. Met botox bijvoorbeeld kun je je leven die boost geven die het nodig heeft. Stress en onrust leidt al snel tot depressie en lusteloosheid. Dat leidt er toe dat je je uiterlijk juist meer verwaarloost en zo raak je alleen maar verder verwijderd van het schoonheidsideaal. Op deze manier kom je dus in een neerwaartse spiraal terecht. Het is belangrijk dat je je leven weer op de rails krijgt. Of het nou objectief gezegd kan worden dat uiterlijk belangrijk is of niet, feit is dat jij het belangrijk vindt en vele mensen met jou. Gezien je met dat feit te maken hebt is het niet meer dan logisch dat je ervoor wil zorgen dat je de tekenen van het ouder worden kunt verbergen. Tevens is het waarschijnlijk zo dat je het liefst wilt dat dit gebeurt op een zo natuurlijk mogelijke manier. Botox is een dergelijke manier. Laat je dus niet misleiden door de mensen die botox misbruiken. Alles is immers onnatuurlijk of slecht op het moment dat je er teveel van gebruikt. Een kopje koffie is prima, maar drink er 10 op een dag en je lichaam zal het je niet in dank afnemen. Drink een lekker pilsje op een warme dag en er is niets aan de hand, maar drink er 10 op je terras en je zult de volgende dag doorhebben waarom overdaad schaadt. Zo is het ook met botox. Maak gebruik van een paar subtiele injecties en niemand zal doorhebben dat je botox hebt gebruikt. Sterker nog, iedereen zal zich verbazen over hoe fris en jeugdig je eruit ziet, maar ze zullen geen van allen door hebben waar het door komt. Dat is natuurlijk het effect wat je wil bereiken. Je wil botox gebruiken op een manier die je gezicht terug brengt in een natuurlijke jeugdige toestand. Op het moment dat je teveel gebruikt begin je er al snel uit te zien als een plastic barbiepop, iedereen zal dan zien dat je botox hebt gebruikt en dat is vaak erger dan hoe de situatie eerst was.

Gebruik botox op een verantwoorde manier met behulp van Annebeth Kroeskop

Zoals je hierboven al kunt lezen is botox op zichzelf genomen een prima methode om het ouder worden tegen gaan en een fris en jeugdig uiterlijk te houden. Maar zoals met vele middelen is het wel zo dat overdaad schaadt en als je teveel botox gebruikt, dan zal het aan averechts effect hebben. Probleem met botox is ook vaak dat het misbruik niet intentioneel gebeurt, maar via een hellend vlak. Je gebruikt steeds een beetje meer om een iets beter resultaat te bewerkstelligen en voor je het weet heb je teveel gebruikt en dan is het al te laat. Vanwege deze risico’s is het dus van belang dat je in zee gaat met een professional die weet wat de gevaren zijn van botox en die dus ook op een verantwoorde manier omgaat met de botox behandeling. Annebeth Kroeskop is een dergelijke professional. Zij zal je via het intake gesprek precies vertellen hoe ze te werk gaat, wat de risico’s zijn en zij zal je ook nooit meer injecties geven dan nodig zijn. Ook al wil je zelf meer, vanwege dat hellende vlak dat hierboven is beschreven, dan zal zij zich tegen jezelf beschermen. Het is dus ook van belang dat je luistert naar de professional. Zij heeft immers de ervaring en de kunde om ervoor te zorgen dat de botox behandeling een positief effect heeft op je gezicht en daarmee dus ook op je omgeving.

De vele mogelijkheden bij Annebeth Kroeskop

Naast een botox behandeling kun je uiteraard op vele andere manieren zorgen dat je er weer jeugdiger en frisser uit komt te zien. Dit kun je allemaal realiseren bij Annebeth Kroeskop. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende behandelingen:

  • Wangen vullen
  • Lippen vullen
  • Lipolyse
  • Cryo lipolyse
  • Sculptra

Dit klinkt misschien allemaal een beetje technisch, maar als je via de website annebethkroeskop.com alles rustig bekijkt, dan kun je precies lezen wat het allemaal is en wat je er mee kunt bereiken. Tevens kun je tijdens het intake gesprek al je verdere vragen stellen. Ook kun je in overleg de beste behandelmethode vast stellen. Het kan best zijn dat Annebeth op basis van bijvoorbeeld je huidtype een bepaalde behandeling aanbeveelt. Het is in ieder geval de moeite waard om even op de website te kijken wat de mogelijkheden zijn alvorens je besluit om een intake gesprek aan te vragen. Natuurlijk kun je ook verdere informatie verzamelen via Google. Het kan nooit kwaad om extra voorbereid te zijn.